Catering

Catering

Av Frantzén

Av Frantzén är cateringverksamheten i hela Frantzén Group, som ägs och drivs av stjärnkocken Björn Frantzén. Vi skapar våra menyer vid varje förfrågan för att skräddarsy det gastronomiska för varje unika event. Välkommen till Av Frantzén!

2008 öppnade Björn Frantzén sin första restaurang som inom loppet av 2 år fick restaurangen 2 stjärnor Guide Michelin. Idag inkuderar Frantzéngruppen den privata matsalen Studio Frantzén, gastropuben The Flying Elk, Corner Club som är vår prisbelönta cocktailbar, vinbaren Gaston med tillhörande e-handel. Sedan våren 2015 finns fyra stycken restauranger på Nordiska Kompaniet i centrala Stockholm. Salladsbaren Botanique, Nordiska Kantinen samt Bobergs Matsal där vi har affärslunch. Här finns även vinbaren Gaston som med parollen ”Wine exploring” alltid kan garantera något nytt och gott på glas.

Kan inte du komma till oss så kommer vi gärna till dig! Vi erbjuder alltifrån intima middagar med skräddarsydda menyer hemma hos er till stora publika event, allt efter våra kunders efterfrågan. Förutom våra egna event har vi även stor erfarenhet av att vara del i ett större sammanhang och samarbeta med andra leverantörer.

Vår catering- och eventansvarig Emma Holm Linden är med från första kontakt och sedan genom hela processen. Emma är utbildad projektledare och har många års erfarenhet av planering & genomförande av bröllop.

Välkommen att kontakta oss för mer information!