Bröllopskonsulter - Planering - Slott/Herrgård

Hela Sverige

Bröllopskonsulter - Planering - Slott/Herrgård

Hela Sverige

Classic World

Specialist på skräddarsydda och annorlunda bröllop i Frankrike, Italien, Irland, Storbritannien och Mallorca. Vill du hyra ett slott eller en villa, bo på romantiska herrgårdar, hotell och värdshus, vi hjälper dig att hitta rätt.
Vi arrangerar allt från bröllopscermonier till middagar och fester utomlands.

Planerar du att gifta dig eller åka på smekmånad! Vi på Classic World har i över 25 år hjälpt till att arrangera både bröllop och bröllopsresor till Europa. Framförallt har vi vi många bra tips på slott i Skottland och romatiska platser på Franska Rivieran och Toscana i Italien.

Vi på Classic World gör vårt yttersta för att ge det lilla extra till er bröllopsresa eller romatiska semester. Vi ordnar allt från romantiska middagar, rundtursförslag med klassiska sportbilar, förslag på härliga spa-anläggningar och golfbanor till utflykter som ger en extra krydda till er tid tillsammans. Vi ger er kunskap och värdefulla tips som kan vara svårt att hitta på egen hand och är lyhörda för vad just ni drömmer om!

Utöver England och Italien erbjuder vi romantiska boenden i privata villor, lägenheter och slott i Frankrike, Irland, Skottland och Mallorca.

Kontakta oss för ditt drömbröllop utomlands!
Info@classicworld.se