Foto/Film

Hela Sverige

Foto/Film

Hela Sverige

Boudoir & Bröllopsfotograf Jenny Drakenlind

Det handlar inte bara om hur ni ser ut, utan hur det KÄNNS!

Att vara fotograf handlar självklart om att dokumentera det som händer, det jag ser. Men samtidigt är det ju så mycket mer än så!

Kolla igenom dina egna bilder i din telefon, du minns inte bara vad som hände när favoritbilden togs, du minns också hur det kändes! Stämningen just där och då. Just det där ögonblicket som man vill bevara och minnas, den där härliga känslan i det som händer i nuet.

Det är precis det jag gör!

Lägg till lite fräsiga kameror och nördiga tillbehör, bifoga över tio års erfarenhet och mer än 150 bröllop i ryggen. Toppa det med mycket skratt, fantasi och att jag alltid har en näsduk med mig eftersom jag är så blödig!

Jag skulle kunna berätta om alla mina favoritögonblick under dagen. Allt ifrån när bruden sätter på sig sin brudklänning, den som man valt omsorgsfullt, längtat efter och äntligen är det dags att sätta på sig den "på riktigt".
Den känslan.

Eller ögonblicket vid "first look", när brudparet ses för första gången efter att de gjort sig i ordning. Eller när gästerna inte kan hålla tillbaka känslorna under vigseln, eller kramkalaset efteråt.

Jag skulle också kunna berätta om alla skratten, ni vet, sådär så man får ont i magen och tårarna rinner, Särskilt under kvällens alla tal. Och vi ska inte prata om festen, tårtan, spexen, vännerna, familjen. Alla som finns där för just er, och delar en av de största dagarna i livet med er. Det skulle jag kunna berätta om.

Plus det här med morgongåva, att göra en så kallad Boudoir fotografering är ju inte bara en fantastisk present till sin blivande, det är också en grym ego-boost för sin egen del! Dessutom är det en riktigt rolig grej att göra på sin möhippa.

Men mina bilder berättar bättre om allt detta än vad jag gör. Vill du veta mer så hör av dig så tar vi en fika!

Jenny

VIDEO