Festlokaler - Hyr till festen

Festlokaler - Hyr till festen

Färgfabriken Evenemang

Mitt mellan Liljeholmen och Gröndal ligger Färgfabriken – en av Sveriges mest välrenommerade konsthallar. Parallellt med konstverksamheten ryms också konferenser, middagar, event, bröllop, klubbar, seminarier, marknader och mycket mer!

Takvåningen
Med sina stora takfönster och milsvida utsikt är Takvåningen en pärla, badande i ljus. Den häpnadsväckande takhöjden, de stora projektionsvänliga väggarna och Mälaren som glittrar utanför fönstren utgör en perfekt inramning för såväl bröllopsmiddagen. Trots sin storlek gör de mjuka trägolven och de välisolerade väggarna att rummets akustik känns intim och pratvänlig.
Personantal: 250 sittande/250 minglande

Smedjan
Vi har en ny lokal som vi är superglada över - Smedjan! Eller, lokal låter futtigt, det är ett eget litet hus! Vägg i vägg med Färgfabriken, längst ned i gången vid uteserveringen. Lite ruffare rålokalkänsla med ett stort skärmtak utanför. Utomhusbar! Vädersäkrat och lätt att sätta sitt eget avtryck! Stor grusplan framför. Sjöutsikt! I Smedjan rymmer upp till 200 pers för mingel eller sittande evenemang för upp till 100 pers fördelat på två rum.

Lilla salen
Rummet som ligger direkt till höger innanför Färgfabrikens stora dörrar, i samma våningsplan som Kaféet, kallar vi för Lilla Salen. Lilla salen är ett vackert rum som passar för middagssittningar vid runda bord, i U-bords- och E-bordsform eller klassiska långbord. Rummet kan även ändra skepnad och fungerar utmärkt som dansgolv eller mingelyta vid till exempel middag i takvåningen.
Personantal: 100 sittande/250 minglande

Bar/kafé
Rummet som till vardags hyser vårt mysiga Kafé lever också ett dubbelliv som bar. Det är här vi ses för en drink före maten eller fortsätter festen efter middagssittningen i takvåningen eller lilla salen. Den stora betongbaren inbjuder till långvarigt barhäng och här finns även plats för dansgolv och en mindre orkester. För ett mindre sällskap så passar även kaféet för middagssittning.
Personantal: 50 sittande/250 minglande

Gården
Sommartid, eller när vädret tillåter, så är det trevligt att använda Färgfabrikens gård för mingel och eventuell fördrink. Även ett par vigslar per år förrättas på den fina gården designad av Michel Bussein.

Stora salen
I Färgfabrikens hjärta visas varje år ca fem spännande utställningar av varierande karaktär och storlek. Emellanåt är dock hallen tom, och då kan man som kalasarrangör passa på att njuta av denna magnifika lokal som med sin sakrala och råa atmosfär är unik i Stockholms omnejd.
Personantal: 750 sittande/1120 stående

Välkommen att kontakta oss för att boka en visning!

08-645 33 07
evenemang@fargfabriken.se