Foto/Film

Foto/Film

Fotograf Sandra Jensen

Skratt, naturligt och kärlek. Bröllopsfotograf baserad i Järfälla, Stockholm. Jobbar i hela Sverige och Paris. Har en romantisk och ljus bildstil.

Jag är lycklig som får fotografera och dokumentera kärlek mellan två vackra själar som funnit varandra, och som lovar varandra evig kärlek.

Vill att ni ska få mer än fina bilder. Ni ska även känna ögonblicken och känslorna i bilderna. Det som är ni. Hur ni ser på varandra. Hur ni är med varandra. Älskar när de lyxiga och romantiska bilderna blandas med många skratt och genuin glädje.

Bilderna blir en härlig lifestyle dokumentär som tar er tillbaka till er fantastiska dag med era nära och kära. Och med ett vackert album kan ni känna dagen om och om igen.

Jobbar med det naturliga ljuset, och en ljus och romantisk bildstil. Om möjligt, så besöker jag den plats vi valt för bröllopsporträtt innan för att hitta det bästa ljuset. Jag tror inte bara på "tur" så jag förbereder mig noga.

När ni bokat mig som er bröllopsfotograf så vill jag att ni ska känna det kärleksfulla genom hela resan tillsammans med mig både före, under och efter er bröllopsdag.

"With my whole heart for my whole life". Passion med hela hjärtat, som jag känner till mitt yrke som bröllopsfotograf, till min man, till livet och min familj.