Accessoarer - Ringar/Smycken

Accessoarer - Ringar/Smycken

Gaudy

Välkommen till GaudySedan 1975 har vi uteslutande ägnat oss åt att tillverka handgjorda smycken av högsta kvalitet. Varje smycke är unikt och görs bara i ett enda exemplar. Vår formgivning tillgodoser dina önskemål och utförandet känns ändå igen på det gedigna hantverket. Inga uppdrag är för svåra, för komplicerade, för små eller för stora.

Hos oss kan du få hjälp med att låta tillverka ett enstaka smycke eller se över hela din smyckesgarderob.
Välkommen in till oss i butiken på Strandvägen 3 i Stockholm önskar Natasja, Monica, Eduard Gaudy.

Om Gaudy

Företaget Gaudy har på 36 år vuxit från två personers gemensamma dröm till ett innovativt och blomstrande företag med sammanlagt tio aktiva personer. I butiken möter du Natasja och mamma Monica. Pappa Eduard är ledare för arbetet i ateljén. Där arbetar ytterligare fem högutbildade hantverkare inom guld- och silversmide samt stenfattning. Tillsammans bildar vi ett starkt team som med effektivitet och kreativitet tar oss an alla slags arbeten.

Har du egna idéer om hur ditt smycke ska se ut hjälper vi dig att förverkliga dem. Men vill du hellre ge oss fria händer, så skapar vi något som är unikt och passar just dig. Kom gärna in till butiken och låt mångfalden av smycken, ädelstenar och pärlor inspirera dig.

Vi är auktoriserade besiktningsmän av Stockholms Handelskammare och utför värderingar för försäkring och bouppteckning eller vid förlust och skadeärenden.

NATASJA
Uppväxten i ateljén satte tidigt sina spår och en brinnande kärlek till vackra stenar gjorde att Natasja valde att utbilda sig till gemmolog och diamantgraderare. Sedan 1992 arbetar hon aktivt i familjeföretaget och leder idag arbetet. Det är Natasja du möter i butiken och det är hon som hjälper dig att komma fram till vad som ska göras. Hon har en tät kontakt med arbetet i ateljén för att säkerställa att dina beställda smycken blir precis som du önskat.

Natasja fortsätter familjetraditionen och har precis som Eduard och Monica en stark tro på att ett hantverksföretag med gediget kunnande och tillverkning i Sverige kan överleva. Konkurrensen från massfabricerade smycken är stor men det finns ändå alltid ett behov av välgjorda och unika smycken av god kvalitet.

EDUARDE

duard har sitt ursprung i den österrikiska staden Graz. Han är guldsmedsmästare med mer än 40 års erfarenhet. Med sitt energiska sätt och gedigna yrkeskunskap har Eduard styrt verkstaden till att bli en av Sveriges ledande när det gäller handtillverkade smycken. Eduard är engagerad inom yrkeskåren och arbetar aktivt med Stockholms Guldsmedsmästareförening för att värna om hantverket i Sverige. 1997 blev Eduard personligen utnämnd till Hovjuvelerare av HMK Carl XVI Gustaf.

MONICA

Monica är utbildad gemmolog och diamantgraderare med studier i både Tyskland och England. Med den gedigna kunskapen och en säker stil har hon effektivt kompletterat Eduard. Tillsammans har de kunnat erbjuda kunderna den bredd som behövs för att skapa unika smycken av unik kvalitet. 1998 utsågs Monica till auktoriserad besiktningsman av Stockholms Handelskammare för smycken, ädelstenar och diamanter.