Foto/Film

Foto/Film

Hélena Parmér - Foto med förnuft och känsla

Wish it! Dream it! Do it!
Jag fångar era drömmar på bild och bevarar känslan för alltid!

Ingen fotografering är den andre lik och till skillnad mot en vanlig porträttfotografering kan aldrig en bröllopsfotografering gå i repris. Allt beror på hur jag som fotograf lyckas fånga er i ljuset, på den platsen, i det vädret som är just där och då.

Att lyckas fånga känslan sker inte av en slump utan kräver noggranna förberedelser av mig som fotograf. Om jag får ett uppdrag på en plats som jag aldrig har varit på förut åker jag dit innan fotograferingen och letar rätt på de vackraste vyerna och bakgrunderna som ramar in era bröllopsbilder.

Därför vill jag också träffa er in för att lära känna er lite och få reda på så många detaljer kring ert bröllop som möjligt. Jag gör aldrig något halvhjärtat och varje bröllop är en unik händelse. Ert bröllop kommer aldrig igen!

Med planering och förnuft förbereder jag mig för att kunna vara spontan och lösa oväntade händelser, för tro mig, oväntade händelser sker alltid. Här ligger en av mina styrkor som fotograf. Att med fantasi, spontanitet och glädje fånga det som händer, både det väntade och oväntade, på bild och bevara känslan för alltid.

Besök gärna min hemsida för fler bilder www.helenaparmer.se