Festlokaler - Slott/Herrgård

Festlokaler - Slott/Herrgård

Heagårds Skafferi

Hos oss finns allt du behöver för att kunna ställa till en riktigt lyckad fest oavsett om du planerar för bröllop, barndop, födelsedagsfest, släktträff eller ett rejält sommarparty. Vi erbjuder festmenyer med mat och dryck av bästa märke, omtänksam service och en unik och stämningsfylld miljö. Dessutom hjälper vi dig att planera allt i detalj, så att du själv kan koppla av och vara gäst på din egen fest.

Både för små och stora sällskap
I festsalen ryms upp till 150 personer, men det går lika bra att vara ett mindre sällskap. Vi dukar och festsmyckar efter behov, och efter middagen gör vi plats för dans om så önskas. Därtill har vi två separata rum: ”Porten”och ”Brunnen”. Dessa rum har plats för 30 glada gäster vardera och är idealiska för mindre sällskap som vill sitta ostört.

Aktiviteter i parken
Vår stora park ger extra möjligheter. Här kan vi servera välkomstdrinken när vädret tillåter eller ordna ett barndop under bar himmel. Vi kan även arrangera någon trevlig tävling för dina gäster (se mer om våra aktivitetsförslag under företag & möten).