Hotell - Restaurang - Slott/Herrgård

Hotell - Restaurang - Slott/Herrgård

Hesselby Slott

Hesselby Slott - för er viktigaste dag!
Gift er i vacker slottsmiljö med modernt koncept och fantastiska smakupplevelser.

Låt oss hjälpa er skapa minnen för livet!

Det finns många sätt att skapa minnen som består. På Hesselby slott finns alla förutsättningar med de vackra anrika miljöerna, den utsökta maten av prisbelönt kökschef, vår personliga service och inte minst känslan av fest i ett slott med anor från 1652.

Vigsel på terrassen, i slottsparken eller i slottets stora sal? Eller välj någon av Stockholms kyrkor och avsluta med fest på Hesselby Slott. Ett drömbröllop ser så olika ut. Det vet vi. Ni får hjälp att efter era tankar och idéer skapa det drömbröllop som ni vill ha. Kanske ett särskilt tema på festen eller underhållning. Välkommen till Hesselby Slott på visning och på sikt en minnesrik dag i vacker miljö.

Hesselby Slott har 68 hotellrum, 12 möteslokaler för 2-150 personer, restaurang med prisbelönt kökschef, trevliga salonger och bastuhus med badpool. Stor slottspark med barockträdgård. Rikt utbud av musikaktiviteter och ligger endast 25 minuter från Stockholms centrum med bil eller tunnelbana. De flesta av våra rum är nyrenoverade och vissa av dem inredda eller inspirerade av folkkära svenska musikartister.