Brudkläder

Hela Sverige

Brudkläder

Hela Sverige

Nordic Wedding Store & Outlet

En av nordens största bröllopsbutiker! Söker du den där "Say Yes to the Dress"-känslan ska ni besöka oss. Vi har tusentals klänningar och nästintill alla som besöker oss finner sin drömklänning!
Hos oss finns två avdelningar, en märkesoutlet och en avdelning med beställningsbara klänningar.

Söker ni en butik som kan ge den där "Say yes to the Dress-känslan" ska ni besöka oss! Här kan ni välja och vraka bland mängder av klänningar och verkligen prova er trötta!
Vi har satsat på ett enormt utbud med klänningar i storlekar från 32-62 och i alla prisklasser. Hos oss ska alla kunna finna sin drömklänning oavsett storlek eller budget.

Nordic Wedding Store är en av nordens största bröllopsbutiker men trots vår storlek är det fortfarande viktigt för oss med ett personligt
bemötande och självklart högsta servicenivå! Vi älskar vårt jobb och har otroligt roligt tillsammans med våra kunder!

Enormt utbud, bra priser och högsta servicenivå gör att vi har besökare som kommer från hela Sverige och Norge samt andra länder. Vi samarbetar med flera olika boendealternativ som erbjuder förmånliga priser till alla våra gäster.

Vår butik har en avdelning med beställningsbara klänningar och en outletavdelning med både brud- och festkläder. Vårt stora utbud gör att nästintill alla som besöker oss finner sin klänning!

För alla våra långväga gäster finns olika boendealternativ.