Bröllopskonsulter

Hela Sverige

Bröllopskonsulter

Hela Sverige

Perfect by Josefin

Perfect by Josefin - Varje brudpar är unikt med sin egen stil, vision och önskemål och vägen för att nå drömbröllopet ser olika ut för alla

Hej, vad roligt att ni hittat hit! Josefin heter jag och är grundare av Perfect by Josefin. Jag är född och uppvuxen i Helsingborg och trivs så bra i denna magiskt fina stad. Jag älskar allt som har med inredning, pynt, dekoration och organisering att göra. Mitt intresse för bröllop har länge funnits och att få jobba med detta varje dag är en dröm.

Varje brudpar är unikt med sin egen stil, vision och önskemål och vägen för att nå drömbröllopet ser olika ut för alla. Vårt mål är att ta bort alla ”bör” och ”måsten” och istället skapa ett bröllop som speglar era personligheter och er unika kärlek. Vare sig ni vill ha ett intimt arrangemang eller ett stort pampigt event finns vi där på vägen för att stötta och guida er.

Att planera ett bröllop är tidskrävande och stundtals förvirrande med alla val som ska göras och detaljer som ska kommas ihåg. Vi finns där och guidar er åt rätt håll utifrån era önskemål och visioner.

Hur går det till?
Det börjar med att ni kontaktar oss på antingen mail eller telefon. Därefter pratar vi på telefon eller bokar in ett möte där ni får berätta om er själva och era drömmar och vi lär känna varandra. Vi går igenom de olika paketen och priser och ser vilket som passar bäst för ert behov. Väljer ni att boka in oss för ert bröllop skickar vi ut ett avtal och en delfaktura. När avtalet är påskrivet och fakturan betald är bokningen klar och vi påbörjar planeringen inför er stora dag!

Hemsida: perfectbyjosefin.se
Facebook: perfectbyjosefin
Instagram: perfectbyjosefin