Festlokaler

Festlokaler

Atelier 23 By Pontus

Hösten 2015 öppnade krögaren och entreprenören Pontus Frithiof en ny typ av restaurang-, event- och mötesverksamhet – Atelier 23 på våning 23 i DN-skrapan. Med fem smakfullt inredda rum, passion för service, god och vällagad mat samt en magnifik utsikt över hela Stockholm erbjuder Atelier 23 en kreativ plats för umgänge och möten.

Vi hjälper er med hela bröllopsarrangemanget, allt från inbjudningskort till avslutningsfesten!

Atelier 23:s matfilosofi bygger på lokala råvaror och säsongsbetonade menyer, mycket kärlek och humor. Nyckeln är friheten och möjligheten att skapa något efter kundernas önskemål samt addera spännande inslag och teman av mat och dryck.

Atelier 23 har fem unika rum, som går att kombinera eller bokas separat för större och mindre sällskap. Samtliga rum har också en enastående vy över Stockholms med omnejd.

The Dining Room är det största rummet med plats för 80 sittande gäster och upp till 150 gäster för event och mingel. Rummet bjuder på en oslagbar vy över Riddarfjärden och har en balkong som löper utmed hela rummet – perfekt för bensträckare, fördrinken eller en nypa frisk luft.

The Kitchen är Atelier 23:s hjärta – en matsal med öppet kök och plats för 24 personer runt fyra runda bord.

The Boardroom är ett harmoniskt inspirerande rum med utsikt över Ekerö och Bromma. Rummet passar för middagar för upp till 30 personer. The Boardroom har också en balkong som löper utmed husets västra sida där man kan njuta av kvällssolen.

The Library har en gemytlig atmosfär med sköna skinnfåtöljer för sex personer och passar för en intim middag.

The Studio är Atelier 23:s gömställe. Ett ljust och luftigt rum högst upp på våning 25 med utsikt över Kungsholmen och Vasastan. Rummet rymmer 12 personer och passar för möten eller sammankomster där sällskapet önskar total avskildhet.

VIDEO