En försmak av sommaren

En försmak av sommaren – med Resortkollektionen från Indiska

Nyligen lanserade Indiska en exklusiv Resort-kollektion med härliga kaftaner. Inspirerad av naturen och är framtagen för att erbjuda de populära kaftanerna även under vinterhalvåret.

Är det smekmånad eller romantisk tripp på gång? Då kan du införskaffa dig en skön kaftan inför resan redan nu!

Resort-collection (3)

Pineapple kaftan, rost, 499 kr.

Indiska har tagit fram fem kaftaner i olika viskoskvalitet, vilka finns tillgängliga i utvalda butiker samt på Indiska.com. Här får du en  försmak på sommarens kaftanutbud som är ett återkommande tema hos Indiska.

Resort-collection (5)

Grape kaftan, 599 kr.

Resort-collection (4)

Pineapple kaftan, grön, 499 kr.

- Det känns roligt att kunna erbjuda våra kunder kaftaner även under vinterhalvåret. Kaftanen är ett av våra absolut mest populära plagg och vi kunde inte hålla oss till sommaren utan väljer att lansera en mindre kollektion med exklusivt framtagna kaftaner redan nu, säger Karin Lindahl, vd på Indiska.

Färgerna i Resort-kollektionen går i vitt, grönt, svart och rost med organiska print såsom palm och slingrande blommönster.

Relaterade artiklar

Bröllopsresor för par – tre tips på utmärkta destinationer

Bröllopsresor för par – tre tips på utmärkta destinationer

En bröllopsresa ska vara den perfekta starten på ett nytt liv tillsammans, men det är inte alltid helt lätt att besluta sig om en destination. Somliga vill åka till en lugn och avlägsen plats där de kan få vara ensamma och fokusera helt på varandra, medan andra föredrar en mer äventyrlig bröllopsres Läs mer »

Stärk relationen – med en skidresa!

Stärk relationen – med en skidresa!

Funderar ni på en solsemester i vår? Då kanske det är dags att tänka om. SkiStar presenterade nyligen en undersökning som visar att två av tre svenskar som åker på skidsemester anser att en skidresa är ett bra tillfälle för kvalitetstid – och till ett bättre sexliv.  Läs mer »

Hyr er egen paradisö!

Hyr er egen paradisö!

Jo, vi inser att målgruppen är extremt snäv, för vem har flera miljoner tillgodo för nästa resa? Men oavsett vilket kan man alltid drömma! Under en begränsad period erbjuder nu Raffles Maldiverna Meradhoo ett exceptionellt erbjudande. Läs mer »

5 hållbara tips för resan!

5 hållbara tips för resan!

Begreppet medveten turism har på senare år vuxit sig starkare och fler resenärer vill dra sitt strå till stacken. Men att resa hållbart kan uppfattas som lättare sagt än gjort. Låt Momondo guida er! Läs mer »

Res med ett syfte – åk på Vac-aid!

Res med ett syfte – åk på Vac-aid!

Idag finns ett brett utbud av möjligheter där ni kan kombinera semestern med att göra världen lite bättre. Momondo.se listar en handfull tips för er som är sugna på att åka på Vac-aid. Läs mer »

Unikt boende under vattenytan

Unikt boende under vattenytan

Ett tidigare undervattensmuseum har nu byggts om för att bli ett exklusivt och intimt undervattensboende – mitt i Stora Barriärrevet! Läs mer »

Svenskarnas hetaste bröllopsdestinationer 2019

Svenskarnas hetaste bröllopsdestinationer 2019

Under senare år har bröllopstraditionerna börjat se annorlunda ut. Alltfler svenskar väljer exklusiva resmål för såväl bröllop som smekmånad. Här ser ni vad som trendar just nu!  Läs mer »

FÖLJ ALLT OM BRÖLLOP
Följ Allt om bröllop på FacebookFölj Allt om bröllop på InstagramFölj Allt om bröllop på PinterestFölj Allt om bröllop SpotifyAnmäl er till Allt om bröllops nyhetsbrev

VAD SÖKER DU?


 
 
Upp