Europas bästa bröllopssviter
Av Jens Christiansen

5 bästa bröllopssviterna i Europa

Om ni inte har tid att åka till andra sidan av jordklotet men vill ha det allra bästa så har vi här listat 5 spektakulära bröllopssviter att boka i Europa.

1. Belmond Grand Hotel Timeo, Sicilien, Italien

Sviterna på Belmond Grand Hotel Timeo har en exklusiv, romantisk inredning i en modern barockstil. Alla juniorsviter har en egen balkong där ni såklart njuter av er frukost i solen med vidunderlig utsikt ut över havet rakt nedanför och vulkanen Etna intill. Staden Taormina som gjord för en romantisk bröllopsresa.

Romantisk italiensk lyx.

LÄS MER HÄR

 

 

2. Hotel de la Ville, Rom, Italien

Högst upp på Hotel de la Ville ligger bröllopssviten med hela två stora fantastiska terrasser med utsikt ut över staden Rom. Bokar ni sviten ingår upphämtning i egen exklusiv bild flygplatsen och när de väl checkat er på hotellet, som ligger högst upp vid Spanska Trappan mitt i stan, så står en limousine till ert förfogande för att ni ska upptäcka Rom på bästa möjliga njutbara sätt. Detta är som taget ur en film men på riktigt.

Ovan ser ni terannsen med sin vidunderliga utsikt. Nedan själva hotellet med dess säregna miljö.

LÄS MER HÄR

 

3. Hotel W, Barcelona, Spanien.

Om ni har svårt att välja mellan bad- eller city-liv så är Barcelona ett perfekt resmål för er. Här kombineras båda och precis intill strandpromenaden ligger W Hotel som med sin spektakulära stora generösa svit med glas från golv till tak har ni hela staden utanför er säng. Självklart har ni en egen terrass och ni kan gå ut i morgonrocken för ert morgondopp i havet för att sedan ha stadens puls runt hörnet.

Njuta av drinkar på terassen eller ligga kvar i sängen?

honeymoon-suites-w-hotel-barcelona

LÄS MER HÄR

 

4. Royal Champagne Hotel & Spa, Champillon, Frankrike

Detta prisbelönta hotell har allt en bröllopsresa ska ha. Vinfält så långt ögat kan se, fantastisk lokalproducerad mat och såklart - Champagne! Alla rum i hotellet är fina men Josephine Suite med er egen pool och terrass slår allt annat. Upptäck vingårdarna eller stanna kvar på hotellets spa.

Joann Pai

Mjuka vackra färger ute som inne. Allt välgörande för kropp och själ.

Joann Pai

LÄS MER HÄR

 

5. The Newt, Somerset, England

England har såklart fullt av vackra slott och gårdar så valet var inte enkelt här men det ombyggda stallet på The Newt är så pass unikt att det måste kvala in på vår topp 5 lista. Här har ni inte bara en vacker omgivande natur utan även ett riktigt Hammam!

Lantlig charm så det förslår!

LÄS MER HÄR

Relaterade artiklar

Schweiz bjuder på romantik vid höga berg och djupa dalar

Schweiz bjuder på romantik vid höga berg och djupa dalar

Jag erkänner att jag är ett stort fan av Schweiz, varje gång nockas jag av hur vackert det är. Lägger man sedan till att allt fungerar, tågen går i tid oavsett väder (även de gamla vackra tågen) mat och dryck är härlig, tempot behagligt och befolkningen trevliga. Ja, då är det lätt hänt att man blir Läs mer »

Kuala Lumpur och Penang

Kuala Lumpur och Penang

Från storslaget och nytänkande till naturnära och småskaligt. Från förstklassig shopping till billiga fynd på en tvärgata. Från sol-svettig nacke till härligt uppfriskande havsbris. De båda städerna på Malaysias västkust erbjuder en kakafoni av kontraster. Läs mer »

Världens 10 bästa bröllopssviter

Världens 10 bästa bröllopssviter

Var finns världens bästa, vackraste och mest spektakulära boende för en bröllopsresa? Vi har listat våra 10 favoriter från jordens alla hörn!  Läs mer »

Las Vegas – perfekta valet för bröllopsresan

Las Vegas – perfekta valet för bröllopsresan

Las Vegas – ett Eurodisney för vuxna, en destination kryddad med extra allt och där det omöjliga är möjligt. Häng med så får du veta varför staden är det ultimata valet för kärleksresan. Läs mer »

Stärk relationen – med en skidresa!

Stärk relationen – med en skidresa!

Funderar ni på en solsemester i vår? Då kanske det är dags att tänka om. SkiStar presenterade nyligen en undersökning som visar att två av tre svenskar som åker på skidsemester anser att en skidresa är ett bra tillfälle för kvalitetstid – och till ett bättre sexliv.  Läs mer »

Hyr er egen paradisö!

Hyr er egen paradisö!

Jo, vi inser att målgruppen är extremt snäv, för vem har flera miljoner tillgodo för nästa resa? Men oavsett vilket kan man alltid drömma! Under en begränsad period erbjuder nu Raffles Maldiverna Meradhoo ett exceptionellt erbjudande. Läs mer »

5 hållbara tips för resan!

5 hållbara tips för resan!

Begreppet medveten turism har på senare år vuxit sig starkare och fler resenärer vill dra sitt strå till stacken. Men att resa hållbart kan uppfattas som lättare sagt än gjort. Låt Momondo guida er! Läs mer »

En försmak av sommaren – med Resortkollektionen från Indiska

En försmak av sommaren – med Resortkollektionen från Indiska

Nyligen lanserade Indiska en exklusiv Resort-kollektion med härliga kaftaner. Inspirerad av naturen och är framtagen för att erbjuda de populära kaftanerna även under vinterhalvåret. Läs mer »

Res med ett syfte – åk på Vac-aid!

Res med ett syfte – åk på Vac-aid!

Idag finns ett brett utbud av möjligheter där ni kan kombinera semestern med att göra världen lite bättre. Momondo.se listar en handfull tips för er som är sugna på att åka på Vac-aid. Läs mer »

Unikt boende under vattenytan

Unikt boende under vattenytan

Ett tidigare undervattensmuseum har nu byggts om för att bli ett exklusivt och intimt undervattensboende – mitt i Stora Barriärrevet! Läs mer »

Svenskarnas hetaste bröllopsdestinationer 2019

Svenskarnas hetaste bröllopsdestinationer 2019

Under senare år har bröllopstraditionerna börjat se annorlunda ut. Alltfler svenskar väljer exklusiva resmål för såväl bröllop som smekmånad. Här ser ni vad som trendar just nu!  Läs mer »

FÖLJ ALLT OM BRÖLLOP
Följ Allt om bröllop på FacebookFölj Allt om bröllop på InstagramFölj Allt om bröllop på PinterestFölj Allt om bröllop Spotify

VAD SÖKER DU?