Hyr er egen paradisö!

Hyr er egen paradisö!

Jo, vi inser att målgruppen är extremt snäv, för vem har flera miljoner tillgodo för nästa resa? Men oavsett vilket kan man alltid drömma! Under en begränsad period erbjuder nu Raffles Maldiverna Meradhoo ett exceptionellt erbjudande.

Lyxhotellet Raffles Maldives Meradhoo driver just nu den extraordinära kampanjen "You Run Raffles Maldives" där hela anläggningen är tillgänglig för den runda siffran 10 miljoner kronor. Ett oförglömligt och garanterat ostört äventyr.

På en av världens mest prestigefyllda ö-destinationer, på den orörda Gaafu Alifu-atollen, erbjuds nu ett exceptionellt all-inclusive-erbjudande till priset av 10 miljoner kronor. "You Run Raffles Maldives" är tillgängligt för upp emot 70 gäster under totalt fem dygn.

Raffles-Maldives-Meradhoo

Tropisk paradismagi
Under dessa dagar har gästerna full tillgång till resortens två öar - den ena med 21 lyxiga villor i den kritvita sanden och den andra med bostäder på pålar ute i det turkosa vattnet.

Raffles-Maldives -Meradhoo-bedroom

Varje kväll omvandlas detta paradis till tropisk magi. Vad sägs om en privat konsert med en kändis-DJ i solnedgången? Eller en romantisk champagne-dejt på stranden med stjärnskådning tillsammans med en personlig astronom?

Raffles-Maldives-Meradhoo-beach

Skräddarsydd lyx
Lägg därtill öns egen armé av butlers eller Raffles kulinariska team som skapar specialmenyer och skräddarsydda matupplevelser till öns gäster. Och ingen avlägsen tillflyktsort är väl komplett utan en exklusiv spa-upplevelse - Raffles prisbelönta spakoncept erbjuder lyxiga ansiktsbehandlingar, massage och yoga sessions.

Raffles-Maldives-Meradhoo-bar

Unik upplevelse av korallreven
Gästerna kan också använda resortens egen yacht för delfinskådning eller ett dyk i något av Maldivernas två korallrev som är hem till bebishajar, sköldpaddor och en myriad av tropiska fiskar. För den som vill lära sig mer om livet under ytan har hotellet till och med ett eget team av marinbiologer och marina butlers som kan hjälpa till.

I priset ingår en 5 procents välgörenhetsdonation till lokala projekt för att skydda det lokala ekosystemet.

Relaterade artiklar

Stärk relationen – med en skidresa!

Stärk relationen – med en skidresa!

Funderar ni på en solsemester i vår? Då kanske det är dags att tänka om. SkiStar presenterade nyligen en undersökning som visar att två av tre svenskar som åker på skidsemester anser att en skidresa är ett bra tillfälle för kvalitetstid – och till ett bättre sexliv.  Läs mer »

5 hållbara tips för resan!

5 hållbara tips för resan!

Begreppet medveten turism har på senare år vuxit sig starkare och fler resenärer vill dra sitt strå till stacken. Men att resa hållbart kan uppfattas som lättare sagt än gjort. Låt Momondo guida er! Läs mer »

En försmak av sommaren – med Resortkollektionen från Indiska

En försmak av sommaren – med Resortkollektionen från Indiska

Nyligen lanserade Indiska en exklusiv Resort-kollektion med härliga kaftaner. Inspirerad av naturen och är framtagen för att erbjuda de populära kaftanerna även under vinterhalvåret. Läs mer »

Res med ett syfte – åk på Vac-aid!

Res med ett syfte – åk på Vac-aid!

Idag finns ett brett utbud av möjligheter där ni kan kombinera semestern med att göra världen lite bättre. Momondo.se listar en handfull tips för er som är sugna på att åka på Vac-aid. Läs mer »

Unikt boende under vattenytan

Unikt boende under vattenytan

Ett tidigare undervattensmuseum har nu byggts om för att bli ett exklusivt och intimt undervattensboende – mitt i Stora Barriärrevet! Läs mer »

Svenskarnas hetaste bröllopsdestinationer 2019

Svenskarnas hetaste bröllopsdestinationer 2019

Under senare år har bröllopstraditionerna börjat se annorlunda ut. Alltfler svenskar väljer exklusiva resmål för såväl bröllop som smekmånad. Här ser ni vad som trendar just nu!  Läs mer »

FÖLJ ALLT OM BRÖLLOP
Följ Allt om bröllop på FacebookFölj Allt om bröllop på InstagramFölj Allt om bröllop på PinterestFölj Allt om bröllop SpotifyAnmäl er till Allt om bröllops nyhetsbrev

VAD SÖKER DU?


 
 
Upp