Stärk relationen – med en skidresa!

Stärk relationen – med en skidresa!

Funderar ni på en solsemester i vår? Då kanske det är dags att tänka om. SkiStar presenterade nyligen en undersökning som visar att två av tre svenskar som åker på skidsemester anser att en skidresa är ett bra tillfälle för kvalitetstid – och till ett bättre sexliv.

En resa är underbart oavsett vart man åker, men för att stärka en nära relation visar en undersökning att man med fördel kan bege sig till snöklädda berg och vackra fjällvidder.

Bra umgänge och sexliv!
På uppdrag av SkiStar har HUI Research kartlagt svenskarnas syn på skidresor i samband med ens relationer. Undersökningen visar att nästan två av tre svenskar som åker på skidsemester anser att det är ett bra sätt att umgås. En tredjedel, 28 procent, anser även att de har ett bättre sexliv under en skidsemester än hemma.

Par skymning fjällen

- Undersökningen visar att 40 procent av respondenterna som åker på skidsemester tycker att en skidresa är en bra första resa som par, vilket innebär att en parresa till någon av våra skidorter helt klart ökar möjligheten till att lära känna varandra bättre, säger Linda Morell, PR-chef SkiStar AB.

Stärkt kärleksrelation
Dessutom uppgav 44 procent att en aktiv skidsemester stärker kärleksrelationen
och 48 procent tycker att en skidsemester är ett bra sätt att träna ihop. SkiStar är sedan länge övertygade om att en aktiv livsstil är en stark bidragande faktor till ett hälsosamt liv, vilket nu även bekräftas i undersökningen.

Så bege er till topparna och njut!

Relaterade artiklar

Hyr er egen paradisö!

Hyr er egen paradisö!

Jo, vi inser att målgruppen är extremt snäv, för vem har flera miljoner tillgodo för nästa resa? Men oavsett vilket kan man alltid drömma! Under en begränsad period erbjuder nu Raffles Maldiverna Meradhoo ett exceptionellt erbjudande. Läs mer »

5 hållbara tips för resan!

5 hållbara tips för resan!

Begreppet medveten turism har på senare år vuxit sig starkare och fler resenärer vill dra sitt strå till stacken. Men att resa hållbart kan uppfattas som lättare sagt än gjort. Låt Momondo guida er! Läs mer »

En försmak av sommaren – med Resortkollektionen från Indiska

En försmak av sommaren – med Resortkollektionen från Indiska

Nyligen lanserade Indiska en exklusiv Resort-kollektion med härliga kaftaner. Inspirerad av naturen och är framtagen för att erbjuda de populära kaftanerna även under vinterhalvåret. Läs mer »

Res med ett syfte – åk på Vac-aid!

Res med ett syfte – åk på Vac-aid!

Idag finns ett brett utbud av möjligheter där ni kan kombinera semestern med att göra världen lite bättre. Momondo.se listar en handfull tips för er som är sugna på att åka på Vac-aid. Läs mer »

Unikt boende under vattenytan

Unikt boende under vattenytan

Ett tidigare undervattensmuseum har nu byggts om för att bli ett exklusivt och intimt undervattensboende – mitt i Stora Barriärrevet! Läs mer »

Svenskarnas hetaste bröllopsdestinationer 2019

Svenskarnas hetaste bröllopsdestinationer 2019

Under senare år har bröllopstraditionerna börjat se annorlunda ut. Alltfler svenskar väljer exklusiva resmål för såväl bröllop som smekmånad. Här ser ni vad som trendar just nu!  Läs mer »

FÖLJ ALLT OM BRÖLLOP
Följ Allt om bröllop på FacebookFölj Allt om bröllop på InstagramFölj Allt om bröllop på PinterestFölj Allt om bröllop SpotifyAnmäl er till Allt om bröllops nyhetsbrev

VAD SÖKER DU?


 
 
Upp