Läsarbröllop
Foto: Sara Norrehed

Inspireras av våra läsares egna bröllop

Varje bröllop är unikt och genomsyras av brudparets personliga prägel. Inspireras av hur det såg ut när Allt om Bröllops läsare gifte sig. Här har vi samlat våra favoriter.

Artiklar

”Vi gifte oss på hösten”

”Vi gifte oss på hösten”

En höstdag i slutet av september var det dags för Linda och Erik att säga ja till varandra. Efter en fantastisk vigselceremoni åkte de 86 bröllopsgästerna med båt från Stockholms innerstad till den blomstrande festlokalen. Läs mer »

Vårig vigsel i stadshuset

Vårig vigsel i stadshuset

Efter att ha beslutat om att spara bröllopsfesten till Lissabon några månader senare anordnade Jeanette och Takin ett vårigt minibröllop hemma i Stockholm. Det blev en intim men omtumlande vigsel inför de närmaste i Stadshuset. Läs mer »

Romantik på Sardinien

Romantik på Sardinien

Möt paret som ville säga ja, ja, ja! Efter två vigselceremonier i Sverige bar det iväg till italienska Sardinien.  Läs mer »

Carl Larsson-bröllop

Carl Larsson-bröllop

Högsommar, långväga gäster och en fest utöver det vanliga. Salomeh och Fredrik bjöd in till bröllop på Carl Larsson Gården, som en gång var bostad åt en av Sveriges mest framstående konstnärer.  Läs mer »

Skapade nytt namn tillsammans

Skapade nytt namn tillsammans

Vad är ett bröllop på slottet om inte alldeles underbart! På uppländska Rånäs Slott blev Emma Peterson och Magnus Jonsson äkta makarna Jopevi. – När den första låten sjöngs i kyrkan av en flicka från One Voice, infann sig en speciell känsla hos oss  Läs mer »

Lantisbröllop i stan

Lantisbröllop i stan

En vecka innan Kronprinsessbröllopet förra sommaren sa ett annat brudpar ja till varandra i centrala Stockholm. Magdalena och Petter Östholm vigdes i Katarina kyrka på Södermalm och firade sedan bröllop ett stenkast från det Kungliga slottet.  Läs mer »

Stilrent skärgårdsbröllop

Stilrent skärgårdsbröllop

Med utsikt över havet sa Linda och Andreas ja till varandra i juli 2010. Tillsammans med släkt och vänner fick de en strålande, romantisk dag i Stockholms skärgård. – Det var häftigt att se alla små pusselbitar falla på plats helt smärtfritt och per Läs mer »

Stilrent sommarbröllop

Stilrent sommarbröllop

Precis som traditionen förespråkar så såg inte de blivande makarna varandra innan vigseln. En nervös och förväntansfull Martin fick kämpa för att hålla tårarna tillbaka när Louise steg in i kyrkan tillsammans med sin far.  Läs mer »

Sprakande dalabröllop

Sprakande dalabröllop

När Frida och Pontus skulle bestämma plats för sitt bröllop var Dalarna ett naturligt val. De ville att gästerna skulle känna samma glädje för landskapet som de gör. Brudparet vigdes en strålande augustidag med Västerdalarnas skogar som kuliss.  Läs mer »

Härligt trädgårdsbröllop

Härligt trädgårdsbröllop

Australiska Erin och svenske Patrik slöt cirkeln genom att byta äktenskapslöften i Rosendals Trädgård, några hundra meter från platsen där Patrik friat två år tidigare. – Vi tog lite från Sveriges och lite från Australiens traditioner och fick ett  Läs mer »

Under bar himmel

Under bar himmel

Med ett spontant tjoho störtade Alexandra och Linda genom ösregnet till sin vigsel på Tunabygdens Gammelgård i Borlänge. – Känslan var obeskrivlig. Vi var båda väldigt rörda under vigseln, säger Linda.  Läs mer »

Magiskt vinterbröllop

Magiskt vinterbröllop

En gnistrande januaridag 2011 sa Helene och Henrik ja till varandra i Högby kyrka. Där uppvaktades paret med livfull gospelsång och anlände sedan till festlokalen i häst och vagn. I äkta vinteranda bjöds gästerna på en varm välkomstpunsch i en tältkå Läs mer »

Slottsbröllop i Skottland

Slottsbröllop i Skottland

När Allt om Bröllops reporter själv skulle gifta sig valde hon och blivande maken att strunta i alla måsten och vigdes på ett gammalt stenslott i Skottland inför tillresta nära och kära.  Läs mer »

Glamourös musikfest

Glamourös musikfest

Sara och Christian valde ett romantiskt försommarbröllop utanför Stockholm. Den personliga och avslappnade vigseln efterföljdes av en fest fylld med sång och dans. Dagen genomsyrades av musik, glädje och värme.  Läs mer »

Klassisk romantik

Klassisk romantik

En strålande vacker sommardag sprängfylld med kärlek fick Allt om Bröllops reporter Sara Kvarnström sin Tom inför släkt och vänner i en liten kyrka strax utanför Södertälje.  Läs mer »

Försommarbröllop

Försommarbröllop

Jonas Aneheim överraskade sin Helen med att fria under ett besök i Paris. Ett och ett halvt år senare blev de man och hustru i Ulriksdals slottskapell strax utanför Stockholm. – Vigseln gick jättefort, allt var så roligt. Det var en skön stämning av Läs mer »

Tredagarsbröllop i Dalarna

Tredagarsbröllop i Dalarna

Datumet 22 maj 2010 betyder extra mycket för Margot och David. Det är nämligen Margots födelsedag, paret firade tvåårig förlovningsdag och de hade även sitt drömbröllop i ett grönskande Dalarna dagen till ära. – En del hävdar att David fått det all Läs mer »

Glädjefyllt höstbröllop

Glädjefyllt höstbröllop

I ett vackert höstlandskap i Dalarna blev Hanna och Oscar äkta makar. – Det var en fantastisk stund när rislyktorna steg mot skyn och gästerna stämde upp i sång! Så otroligt härligt att alla ansträngt sig för att göra denna dag till den bästa i vårt Läs mer »

Färgsprakande familjefest

Färgsprakande familjefest

Glada färger, en avslappnad stämning och massvis med goda skratt gjorde att Amandas och Andys bröllopsdag kändes både rolig och personlig. Det var första gången paret hade möjlighet att samla sina nära och kära när festligheterna pågick i dagarna tre Läs mer »

Förtrollande slottsbröllop

Förtrollande slottsbröllop

Brudparet Ficks strävade efter ett stort bröllop med gemytlig stämning. Efter mer än ett års planering sa de äntligen ja till varandra i Ulriksdals vackra slottskapell.  Läs mer »

1950-tals inspirerat bröllop

1950-tals inspirerat bröllop

I ett fint trähus från 1800-talet bjöds det på ett bröllop i kreativ anda. Tess och Robert blev herr och fru Jansson en oförglömlig dag fylld av kärlek och dans inpå småtimmarna.  Läs mer »

Personligt bröllop i skärgården

Personligt bröllop i skärgården

Bara ett halvår innan den stora dagen bestämde sig Karolina Blom och Leo Wiberg för att bli äkta makar. Ett par intensiva månader av planering avslutades med en vacker vigsel ute i Stockholms skärgård. Läs mer »

”Vi la krut på detaljerna”

”Vi la krut på detaljerna”

Under en hel helg i juni firade Sandra och Fredrik sitt drömbröllop i Dalarna tillsammans med släkt och vänner. Paret hade lagt mycket tid på planering och noga valt detaljer i temafärgerna puderrosa och krämvitt för att få sitt bröllop perfekt.  Läs mer »

”Vi gifte oss i retrostil”

”Vi gifte oss i retrostil”

När svenska Elin skulle säga ja till sin amerikanske fästman Zach lämnades inget åt slumpen. Noggrann planering låg bakom bröllopet som gick i en härlig retrostil med marina inslag. Läs mer »

”Vi vann hela vårt bröllop”

”Vi vann hela vårt bröllop”

År 2011 kammade Katarina och Thomas hem Allt om Bröllops stora tävling där de vann bröllopsrelaterade produkter till ett värde av cirka 155 000 kronor. Tillsammans med släkt och vänner firade de sin kärlek i dagarna tre.  Läs mer »

”Vi hade ett utomhusbröllop”

”Vi hade ett utomhusbröllop”

Ett gotländskt sommarbröllop kändes som en självklarhet för Olivia och Gabriel då bruden förälskade sig i ön första gången hennes blivande man tog med henne dit. I slutet av augusti sa de ja till varandra och firade dagen tillsammans med dem som står Läs mer »

Lantlig romantik på bröllopsdagen

Lantlig romantik på bröllopsdagen

En vacker sommardag 2012 blev Kajsa och Erik äkta makar. Till gröna och champagnefärgade pasteller firade de från tidig morgon till sen kväll. En dag fylld med vacker sång, en femrättersmeny, flera fantastiska tal och såklart en massa värme och kärle Läs mer »

Glammigt bröllop i 1920-talsanda

Glammigt bröllop i 1920-talsanda

Den 2 juni 2012 blev Farah och Magnus äkta makar. Ett ledigt sommarbröllop med 1920-tals inspiration lade grunden för en lyckad bröllopsdag. Både vigsel och fest hölls i den vackra Botaniska trädgården i Uppsala.  Läs mer »

Rustikt bröllop i de norska fjällen

Rustikt bröllop i de norska fjällen

Efter mer än ett års planering var det äntligen dags för Nina och John att bli äkta makar. Högt upp i de norska fjällen hölls det vackra höstbröllopet. Den magiska omgivningen i kombination med de rustika dekorationerna gjorde dagen oförglömlig. Läs mer »

Internationellt bröllop i Dalarna

Internationellt bröllop i Dalarna

Pernilla och Stephen blandade svenska traditioner med australienska inslag när det var dags för deras sommarbröllop. Gästerna, som kom från olika delar av världen, fick uppleva en stor bröllopsfest som varade i fyra dagar.  Läs mer »

Bröllop bland tvättlinor och äppelträd

Bröllop bland tvättlinor och äppelträd

Avslappnat och mysigt var ledorden när Frida och Magnus planerade sitt bröllop. Det resulterade i en somrig trädgårdsceremoni på gården i Öja, utanför Rättvik, och det blev en perfekt lösning att ha både vigseln och festen på ett och samma ställe – i Läs mer »

Varma känslor på ishotellet

Varma känslor på ishotellet

Australiska paret Kylie och Simon valde att flyga runt halva jorden för att få sitt intima lilla bröllop i det världsberömda ishotellet i Jukkasjärvi. Här sa de ja till varandra i kyrkan gjord av isblock från Torneälven.  Läs mer »

Festen hölls i en lada på Gotland

Festen hölls i en lada på Gotland

Mitt i det gotländska öppna landskapet, med havet som kuliss, sa Louisa och Eskil ja till varandra. Tillsammans med sina närmaste vänner och familjemedlemmar firade de sin kärlek med ett lantligt sommarbröllop.  Läs mer »

Romantiskt växthusbröllop

Romantiskt växthusbröllop

Med vänner och familj från flera olika kontinenter närvarande sa Jessica och Andreas ja till varandra en vacker sommardag på Rosendals Trädgård i Stockholm. Med bara tre månaders planering inför sin stora dag hade de inte mycket tid att skapa sina dr Läs mer »

FÖLJ ALLT OM BRÖLLOP
Följ Allt om bröllop på FacebookFölj Allt om bröllop på InstagramFölj Allt om bröllop på PinterestFölj Allt om bröllop SpotifyAnmäl er till Allt om bröllops nyhetsbrev

shop

 

Vinn två fantastiska vårdofter

Denna gång kan ni vinna ett kit med två mycket exklusiva dofter! - En för brud och en för brudgum Totalt värde: 2 500 kr!! ...Tävla här

Vinn två fantastiska vårdofter

 

Nyhetsbrev

VAD SÖKER DU?


 
 

Följ våra bloggares väg till altaret!

Malin Jacobsson
Malin Jacobsson

Möhippan..

Min möhippa! Wow säger jag bara! Vilken fantastisk dag att vakna upp till! Blev väckt av mina bästa vänner tidigt på lördagsmorgonen! Dom dukade up...Läs inlägget

Sanna Bergen
Sanna Bergen

Bröllopsbubblan..

Wow. Vilken dag! Och vilken fest! Det var så mycket glädje och vi blev så fullkomligt överösta med kärlek att det tog gott och väl en vecka att bar...Läs inlägget

Madeleine Svensson
Madeleine Svensson

Bröllopsdagen 21 Maj 2022 – Bröllopstårtan och festen..

 Bröllopstårtan beställdes från Två systrar Ödåkra och tårtan blev magisk! Efter tårta va det fest! Vi hade hyrt in SoundTrip. Bästa valet! Vi vill...Läs inlägget

Matina Ekman
Matina Ekman

Smekmånad..

Vi är påväg till fantastiska SANTORINI 💙 Kan man önska sig en mer romantisk plats att åka till som nygift och förälskad. Snart får vi se de fantas...Läs inlägget

Frida Forsberg
Frida Forsberg

Snipp snapp snut, så var sagan slut 💖..

Flera gånger under den här resan har jag fått frågan om varför jag gör det. Varför bloggar jag? Varför lägger jag ner så mycket tid på något som i ...Läs inlägget

Antonie Skansenhäll
Antonie Skansenhäll

Äntligen gifta: 28 maj!..

28 maj: vår dag Vi blev äntligen gifta. Det var en otroligt fin dag med alla nära och köra runtomkring oss. Det är en dag jag kommer minnas för all...Läs inlägget

annons

Är du intresserad av att hitta ett casino utan konto, klicka här

Besök Nya-Casinon om vill veta mer om casinon utan Spelpaus och licens i Sverige.

Här kan norska besökare informera sig om hur det fungerar med casino på nätet i Norge

Information om casinon utan licens hos spelpressen.  Casinon utan licens

Läs allt om casino utan svensk licens i den här guiden

Intresserad av att testa casinon utan licens?
Hos CasinoUtanLicens.io hittar du alla bra casinon utan licens i Sverige.

Upptäck bästabettingsidorna.se som jämför bettingsidor på nätet

Chansa inte, välj bara bland casinon med svensk licens utgiven av spelinspektionen i Sverige.

Pröva lyckan hos ett norskt online casino för din chans att vinna!

MäklarOfferter.se - där bostadssäljare jämför mäklare & mäklararvoden.

Mäklararvode.se - Ta reda på hur många procent mäklarna tar i arvode.

Hos goplay.se kan du läsa mer om utländska casinon utan svensk licens