5 tips för Alla hjärtans dag
Foto: Shutterstock

5 tips för Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag och inget planerat? Lugn! Här kommer några tips som räddar dagen

Alla hjärtans dag eller St Valentines Day som det numera också kallas här hemma. En dag i kärlekens tecken kan aldrig vara fel. Har ni inte planerat att göra något speciellt denna dag? Glömt bort den? Tänker att "Äsch, det är bara kommersiellt tjafs". Då upprepar vi; att en dag som går i kärlekens tecken kan aldrig vara fel. För dig som inte planerat något ännu så kommer här några tips på saker du kan göra för att överraska din partner.

 

Nr1: De magiska orden - Nej det är inte; " Vill du gifta dig med mig" utan "Jag älskar dig". När sa du det sists? Det kan inte sägas för ofta. Så vilken dag passar bättre än just Alla Hjärtansdag? Som Nike säger i sin reklam - Just Do IT

shutterstock_125149850_WEBB

Nr 2: Blombud - Alla blir härligt glada av att få en bukett blommor levererade med bud. Så gör nu som i filmerna, beställ en vacker bukett blommor till din kära. Ett bra och enkelt tips då det går att fixa online på en minut.

shutterstock_21587395_WEBB

Nr 3: Romantisk middag - En klassiker och du vet väl att "Class never goes out of style". Överraska med att ha bokat bord på en romantisk restaurang. Eller varför inte med en middag hemma? Vitsen är att det ska vara en kväll för just er två så se till så att eventuella barn är utlokaliserade på släkt och vänner.

shutterstock_137272355_WEBB

Nr 4: Pimpa hemmet -Här gäller devisen More is Better Than Best! Så nu snackar vi alltså att du köper blommor i stora lass. Det ska vara buketter med kort (med väl genomtänka små tankar) på flera ställen, blomblad över allt (framförallt i sovrummet), champagne på kylning och rätt musik laddad och klar. Lovebomba din partner. Extra kul om hen inget vet.

shutterstock_280936445_WEBB

Nr 5: Paus- SPA- Ta en paus från vardagen och ta in på ett dags-SPA eller bara för kvällen. Boka dubbelmassage eller ett gemensamt badkar med väldoftande eteriska hemligheter. Tystnad, lugn och mycket beröring i skenet av levande ljus. Det är ni värda!

shutterstock_289509953_WEBB

Bonustips: Minimoon- Japp nu spänner vi bågen högt. Ni rymmer helt enkelt iväg från vardagens grådask och stress. Har planeringen av bröllopet tagit musten ut er? Har ni inte kommit igång? Haft svårt att få tid för er själva? Slå slag i saken och spontan-fly. Inget kan väl få axlarna att sjunka och munnen le så som en vacker herrgårdsvistelse i vacker natur, god mat, underbara viner och en natt borta från allt, så ni får tid att känna lite på varandra i lugn och ro.

högberga_gård

Foto: Högberga Gård

Tid och ekonomi avgör såklart vad som kan bli ert alternativ. Viktigast är att ni gör något och att inkludera tips nummer 1- Det är gratis!

Relaterade artiklar

Nytt FORUM

Nytt FORUM

Nu är vårt nya FORUM här!  Läs mer »

Brudtärnorna du behöver

Brudtärnorna du behöver

Här är 4 brudtärnor som kommer att hjälpa dig med allt från festligheter till din brudlook på vägen till altaret.  Läs mer »

Personligt bröllop

Personligt bröllop

Den största bröllopstrenden just nu är att hela tillställningen ska vara personlig. Här är en liten guide till hur ni lyckas med det. Läs mer »

10 bästa tipsen för ett lyckat familjebröllop

10 bästa tipsen för ett lyckat familjebröllop

Ett bröllop måste inte vara barnfritt. Det kan vara riktigt härligt att inkludera alla på festen. Men se i så fall till att det blir en rolig tillställning för både stora och små. Här är tipsen ni inte kan vara utan. Läs mer »

Carl Philip och Sofias drömbröllop

Carl Philip och Sofias drömbröllop

Lördagen den 13 juni är det äntligen dags! Då gifter sig prins Carl Philip med sin Sofia Hellqvist med pompa och ståt. Här är tiderna du inte får missa och Allt om Bröllops tankar kring bröllopet.  Läs mer »

9 enkla sparknep

9 enkla sparknep

Ert bröllop behöver inte ruinera er för all framtid om ni är smarta med era prioriteringar. Här är knepen som säkrar drömbröllopet utan att spräcka budgeten. Läs mer »

Så funkar det med efternamn

Så funkar det med efternamn

Hur är det egentligen med efternamnen? Vilket efternamn ska ni ta som nygifta? Vilket efternamn får ni ta? Vi på Allt om Bröllop har gjort en djupdykning i ämnet. Läs mer »

Borgerlig eller kyrklig vigsel

Borgerlig eller kyrklig vigsel

Oavsett om ni väljer en borgerlig eller kyrklig ceremoni har ni stora möjligheter att utforma vigseln precis så som ni vill för att den stora dagen ska kännas rätt för er. Läs mer »

Barnfritt bröllop eller inte?

Barnfritt bröllop eller inte?

Barn eller inte på bröllop är en fråga som många brudpar ställs inför. Men tänk på att det inte finns några rätt eller fel, det är er stora dag och ni bestämmer själva precis hur den ska se ut. Var tydliga redan på inbjudningskortet. Läs mer »

Välj bröllopstema

Välj bröllopstema

De allra flesta bröllopspar väljer ett specifikt tema till sitt bröllop. Det kan vara allt från en färg till något personligt, som exempelvis en gemensam hobby. Här är skälen till varför även ni ska välja ett bröllopstema. Läs mer »

Få superkoll på checklistan

Få superkoll på checklistan

När ska man göra vad? Det är mycket som ska göras inför den stora dagen. Här har vi listat huvudsakliga göromål som bör bockas av i tur och ordning. För att ge ett ungefärligt tidsperspektiv på saker och ting har vi även gett er en fingervisning om när ni bör göra det.  Läs mer »

Börja planera här!

Börja planera här!

Att planera ett bröllop är spännande, underbart och en smula överväldigande. För att komma igång med er planering finns det några grundläggande frågor att ta ställning till. Läs mer »

Så fixar ni drömbröllopet

Så fixar ni drömbröllopet

Drömmer ni om det perfekta bröllopet? Här kommer vår lösning, en komplett guide till er planering i form av en bok som går på djupet. Läs mer »

Förr och nu: Vem betalar?

Förr och nu: Vem betalar?

Vad händer egentligen när gamla seder inte längre passar ihop med vår livsstil? Vi på Allt om Bröllop kan bara konstatera att de förändras. Läs mer »

FÖLJ ALLT OM BRÖLLOP
Följ Allt om bröllop på FacebookFölj Allt om bröllop på TwitterFölj Allt om bröllop på InstagramFölj Allt om bröllop på PinterestFölj Allt om bröllop SpotifyAnmäl er till Allt om bröllops nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Guldshop

Fysiska butiker samt webbutik www.guldshop.com www.forlovningsringar.se www.smyckesaskar.se www.limohelsingborg.se...Läs mer

Guldshop

VAD SÖKER DU?


 
 

Följ våra bloggares väg till altaret!

Angelica Regnell
Angelica Regnell
Elina Hassel
Elina Hassel
Stina Gagnehag Elm
Stina Gagnehag Elm
Antonia Olivestam
Antonia Olivestam
Sally Loniakan
Sally Loniakan
Cecilia Larsson
Cecilia Larsson
Emmi Schyberg
Emmi Schyberg
Monika Benedek
Monika Benedek

Hitta din lokala bröllopsleverantör!

Letar du efter brudklänningar, blommor, ringar eller en koordinator? Här hittar du alla företag som kan hjälpa dig med ditt bröllop på just DIN ort!

AccessoarerAccessoarer

Foto: Natalia Kabliuk 

Bakverk/KonfektyrBakverk/Konfektyr

Foto: Shebeko 

BlommorBlommor

Foto: Lina Roos 

BrudgummenBrudgummen

Foto: Max Alm-Norell 

BrudkläderBrudkläder

Foto: Lina Roos 

BröllopskonsulterBröllopskonsulter

Foto: Alex Andrei 

CateringCatering

Foto: Birgersdotter 

DansskolorDansskolor

Foto: Emelie Petré 

Ekonomi/JuridikEkonomi/Juridik

Foto: Floral Deco 

FestlokalerFestlokaler

Foto: Frida Rönnholm 

FesttillbehörFesttillbehör

Foto: Tatiana Chekryzhova 

Foto/FilmFoto/Film

Foto: Floral Deco 

FrisyrFrisyr

Foto: Ladie C 

HotellHotell

Foto: Max Alm-Norell 

Hyr till festenHyr till festen

Foto: Birgersdotter 

InbjudningarInbjudningar

Foto: Frida Rönnholm 

MusikMusik

Foto: Lina Eidenberg Adamo 

MöhippaMöhippa

Foto: IVASHstudio 

PlaneringPlanering

Foto: Max Alm-Norell 

PresenterPresenter

Foto: Birgersdotter 

Ringar/SmyckenRingar/Smycken

Foto: Mårten Levin 

SkönhetSkönhet

Foto: Lina Eidenberg Adamo 

Slott/HerrgårdSlott/Herrgård

Foto: Max Alm-Norell 

SvensexaSvensexa

Foto: Birgersdotter 

TransportTransport

Foto: Lina Roos 

Tärna / NäbbTärna / Näbb

Foto: Birgersdotter 

VigselplatsVigselplats

Foto: Birgersdotter 

Upp