Fotografduon 2 Brides tipsar

Foto: 2 Brides Photography Text: Anna Fürst

Fotografduon 2 Brides Photography, som består av Isabelle Hesselberg och Sabina Forsberg, är anlitade världen över för att föreviga olika brudpars drömbröllop. Här delar de med sig av sina allra bästa tips!

Strunta i förlegade traditioner!

– Börja med att tidigt i planeringen hitta 3 ord som beskriver hur ni vill att ert bröllop skall kännas. Tänk bort gamla kutymer, förlegade traditioner och förväntningar på hur ett bröllop ska vara. Fokusera istället på hur ni vill att det ska kännas. Om ert bröllop är fyllt av er och hur ni är så kommer upplevelsen för er och era gäster bli starkare. Välj dessutom vigselplats med omsorg och besök er vigselplats och festlokal på ungefär samma årstid och tid på dagen som ni planerar er egen vigsel. Då ser ni och er fotograf hur ljuset faller. Många glömmer att arbeta med ljuset i planeringen. Ett väl ljussatt bröllop adderar till upplevelsen av er dag och tillsammans med andra personliga detaljer kommer era gäster få ett oförglömligt minne.

– Tänk också på att boka er fotograf tidigt om ni har siktat in er på en lördag under sommarmånaderna. Ett bra tips är att boka fotograf och festlokal ungefär samtidigt.

Vill du anlita 2 Brides eller se mer av deras fantastiska bilder? Besök deras hemsida
2brides.se.

Om fotograferna:


Vi är Isabelle och Sabina och driver 2 Brides Photography gemensamt sedan 2009. Vi har fått förmånen att fotografera bröllop i Italien, Spanien, England, Tyskland, Island Israel och hela Norden men älskar lika mycket att fotografera bröllop i Flen. Att få förtroendet att dela dagen med våra brudpar och dokumentera deras dag, känslor och alla som var där och delade upplevelsen är obeskrivligt fantastiskt. Vi strävar efter att skapa oförglömliga bilder som stärker minnet av dagen för en lång tid framåt. Bilder brudparets barn och barnbarn ska kunna titta på i ett album och förundras söver hur unga, vackra och kära dom var.

Gotländskt tredagarsbröllop!

2 Brides Photography förevigade Johanna och Tobias bröllop. Det var ett gotlänskt tredagarsbröllop under bar himmel. Här får ni se några bilder från deras fantastiska dag.

2BridesPhotography-JohannaTobias-Gotland-OldCity-Ruin-Wedding-0126

Platsen för vigseln var Sankta Katarina kyrkoruin mitt i Visby.

2BridesPhotography-JohannaTobias-Gotland-OldCity-Ruin-Wedding-0007

Johannas vackra ring inhandlades i London.

2BridesPhotography-JohannaTobias-Gotland-OldCity-Ruin-Wedding-0014

Johanna hade själv skapat allt grafiskt material såsom menyer, bordsnummer, gästgåvor och etiketter till vinflaskor.

2BridesPhotography-JohannaTobias-Gotland-OldCity-Ruin-Wedding-0118

– Johanna och Tobias var fantastiska att jobba med. Vi hade fullt förtroende att göra det vi är bäst på , nämligen att fotografera deras bröllopshelg med full kreativ frihet och utifrån vår estetiska vision, säger Isabelle och Sabina. Se fler av deras bilder på
www.2brides.se.

2BridesPhotography-JohannaTobias-Gotland-OldCity-Ruin-Wedding-0159

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: