4 sätt att blända gästerna

Av: Anna Fürst Foto: Barcelona bridal week

Midja, längd, rygg och ringning – det finns många val och varianter av brudklänningar. Här är 4 sätt att blända gästerna.

Midja: Framhäv dina kvinnliga former genom att välja en klänning som smiter åt i midjan. Även de mer raka och 20-tals inspirerade kreationerna kan vara lätt åtsmitande i de partierna så att dina former åtminstone skymtas. Det smickrar alla!

Längd: Idag syns både långa och korta brudklänningar på catwalken. Har du snygga ben så kan du med fördel välja en kortare variant och vill du dessutom förlänga benen så väljer du en nudefärgad sko med klack. Du som vill ha en mer klassisk brudloook väljer en lång klänning. Tänk på att prova ut den med rätt höjd på skorna så att du inte snubblar på den.

Ringning: I åratal har tubtoppen dominerat den skandinaviska brudklänningsvärlden, men med ett allt lekfullare mode i antågande ser vi fler ringningsvarianter på marknaden. Välj en ringning som smickrar ditt ansikte, hals och byst – för det är delar som utan tvekan står i fokus hela bröllopsdagen. Är det en öppen ringning kan du välja ett vackert halssmycke men är det mer påklätt upptill så satsar du med fördel på stora iögonfallande örhängen.

Ryggen: Under själva vigselakten kommer gästerna att se en hel del av brudparets ryggar så du ska givetvis tänka på detta när du väljer klänning. En vacker snörning är inte ovanligt eftersom det rent praktiskt gör att klänningen sitter helt perfekt. Klädda knappar är en annan utomordentlig detalj som kan dölja en mindre snygg dragkedja. Bär du mycket tunna och bitvis genomskinliga material så bör du dubbelkolla att bh-band och trosor inte syns igenom.

logo_black-new_300


KÖP SENAST


E N


UMRET


AV ALLT OM BRÖLLOP HÄR!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: