5 moment att träna på innan bröllopet

Av: Ronja Willners

En kyss eller gå runt i sin bröllopsklänning kan väl inte vara så svårt? Vi har samlat några av de viktigaste sakerna du och din partner borde träna på en extra gång innan bröllopsdagen.

Kyssen

Varför öva på en kyss tänker ni säkert, men det kan vara en fördel att ni båda är på samma plan om hur den ska gå till. Tungkyss? Nej, spara den till senare när inte mormor tittar på. Tänk på att den första kyssen som äkta makar ska vara lite längre än en vanlig kyss, allt för att er fotograf ska hinna fånga ögonblicket – 3 sekunder borde räcka.

Bli bekväm framför kameran

Posera loss framför spegeln där hemma innan bröllopet. Det bästa tipset är ändå att både du och din partner ska ha bra kemi med er fotograf så att ni kan vara er själva och vågar bjuda på er framför kameran. Er fotograf ska även kunna ge er tips på poser så att bilderna känns så naturliga som möjligt.

Löften

Oavsett om ni väljer borgerliga eller personliga löften så kom ihåg att öva på dem i förhand. Glöm heller inte bort att träna på att tala högt och tydligt så att alla gäster kan höra era löften till varandra.

Bröllopsdans

Ni behöver inte gå hela vägen att ta danslektioner – även fast det är ett bra sätt att komma ifrån vardagen några veckor innan bröllopet och spendera tid med varandra. Så ta en kväll hemma då och då med att bjuda upp din partner till en dans, så ni kan öva in några danssteg tillsammans. Eller varför inte gå all in och sätta ihop en koreografi att överraska era gäster med?

Bli ett med din klänning

Det är ju inte varje dag som vi klär oss i en fluffig marängklänning eller en tajt klänning i sjöjungfrumodell. Se därför till att ta på dig den när du är själv hemma och gå runt i den, dansa och allt vad du nu kan tänka dig att du behöver träna på för att inte råka gå in i något eller snubbla på själva bröllopsdagen.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: