5 tips för Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag tips

14 februari och inget planerat? Lugn! Här kommer några tips som räddar alla hjärtans dag! Från stora idéer till romantiska gester.

Text: Redaktionen Foto: Unsplash

Alla hjärtans dag är den stora kärlekens dag. Har ni inte planerat att göra något speciellt denna dag? Glömt bort den? Tänker att ”Äsch, det är bara kommersiellt tjafs”.

Då vill vi påminna om att en dag som går i kärlekens tecken är alltid mer rätt än fel. För dig som inte tänkt ut något än så kommer här några tips på saker du kan göra för att överraska din partner.

1. Säg ”jag älskar dig” – vårt bästa tips på Alla hjärtans dag

Här är kanske vårt bästa tips på Alla hjärtans dag.

Säg de magiska orden. Nej det är inte ” Vill du gifta dig med mig” utan ”Jag älskar dig”. När sa du det sists? Det kan inte sägas för ofta. Så vilken dag passar bättre än just Alla Hjärtans dag? Som Nike säger i sin reklam – Just Do IT.

2. Blombud till den du älskar

Alla blir härligt glada av att få en bukett blommor levererade med bud. Så gör nu som i filmerna och beställ en vacker bukett blommor till din kära. Ett bra och enkelt tips då det går att fixa online på bara någon minut.

Blombud kan du exempelvis beställa från Interflora.

Röda rosor på alla hjärtans dag

3. Romantisk middag uppskattat tips på Alla hjärtans dag

En klassiker och du vet väl att ”Class never goes out of style”. Överraska med att ha bokat bord på en romantisk restaurang. Eller varför inte med en middag hemma? Vitsen är att det ska vara en kväll för just er två så se till att eventuella barn är utlokaliserade på släkt och vänner.

4. Pimpa hemmet på Alla hjärtans dag

Här gäller devisen More is Better Than Best! Så nu snackar vi alltså att du köper blommor i stora lass. Det ska vara buketter med kort (med väl genomtänka små tankar) på flera ställen och blomblad över allt (framförallt i sovrummet). Champagne på kylning och rätt musik laddad och klar. Love-bomba din partner! Detta är ett extra kul tips om hen inget vet.

Tips på alla hjärtans dag: Romantisk middag för två

5. Paus-spa och en break

Ta en paus från vardagen och ta in på ett dags-spa eller bara för kvällen. Boka dubbelmassage eller ett gemensamt badkar med väldoftande eteriska hemligheter. Tystnad, lugn och mycket beröring i skenet av levande ljus. Det är ni värda!

Bonustips: Åk på minimoon på Alla hjärtans dag

Japp nu spänner vi bågen högt. Ni rymmer helt enkelt iväg från vardagens grådask och stress. Har planeringen av bröllopet tagit musten ut er? Har ni inte kommit igång? Haft svårt att få tid för er själva?

Slå slag i saken och spontan-fly. Inget kan väl få axlarna att sjunka och munnen le så som en vacker herrgårdsvistelse i vacker natur, god mat, underbara viner och en natt borta från allt. Så får ni tid att känna lite på varandra i lugn och ro.

♥ Tid och ekonomi avgör såklart vad som kan bli ert alternativ. Viktigast är att ni gör något och att inkludera tips nummer 1 på nästa Alla hjärtans dag. Det är gratis!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: