5 tips som underlättar bröllopsplaneringen

Av: Ronja Willners

Bröllopsplanering med tips och trix från vänner och familj i alla ära. Men det finns några punkter som både kan underlätta och spara tid inför den stora dagen.

1. Skapa en separat mailadress för endast bröllopsbestyr

Timesaver nummer 1. Se till att skapa en enskild mailadress som du använder till alla inloggningar och kontakter som har med bröllopet att göra. På så sätt har du allt på ett och samma ställe och du behöver inte blanda in det i din privata mail. För att underlätta det ännu mer, se till så att både du och din blivande har tillgång till mailkontot.

2. Använd och utgå från flera inspirationskällor för tips och råd

Det finns så mycket information och tips om att planera sitt bröllop på både nätet, i appar och i tryckt format. Vi alla har olika sätt att hämta inspiration på, men vem har sagt att man bara behöver hålla sig till en källa? Ta lite smått och gott från alla och spara ner det som tillför något inför just ert bröllop.

3. Välj ett ställe att spara ner information och inspiration

I början är det enkelt att spara ner saker lite var stans när man hittar något intressant. Du kanske sparar ner en bild på datorn, sparar en bild i din samling på Instagram, river ur en tidningssida eller fotar något i farten med mobilen? För att underlätta och spara tid så är ett tips att spara ner allt på ett och samma ställe. Kanske är du old school och vill skriva ut, sätta upp på väggen och göra en moodboard eller är du teknisk kunnig och väljer att skapa en bröllopsmapp på datorn där du sparar allt. Välj en metod som fungerar för dig och håll dig till den så kommer inget att försvinna eller glömmas bort.

planering2

4. Spara småsaker och minnen från planeringen

Kanske känner du igen dig när det varit stressigt under en tid och allt känns som en enda stor dimma? Låt det inte hända med din bröllopsplanering, utan se till att spara skisser på inbjudan, tygprover och andra småsaker som får dig att minnas tillbaka på en stressig med ljuvlig tid!

5. Ta en ledig kväll från bröllopsplaneringen

Det är så enkelt att låta bröllopsplaneringen bli en tredje person i ert förhållande. Varje konversation handlar om något som rör bröllopet, vilka blommor ska finnas som bordsdekoration, hur ska vi göra med inbjudan och vad gör vi om det regnar? Försök att boka in en eller två kvällar i veckan där bröllopet inte står i fokus och ni istället kan fokusera på varandra, vad som har hänt på jobbet eller kanske diskutera något annat viktigt i ert liv?

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: