50 % rabatt på äktenskapsförord

I samarbete med Lexly.se

Inför bröllopsdagen är det mycket att tänka på, men har ni koll på det juridiska? Lexly, som hittills har hjälpt över 350 000 kunder, hjälper till med alla typer av juridiska frågor, stora som små.

Snart dags för bröllop? Förutom att förbereda vigsel, middagen och festen är det nu också läge att förbereda er för livet ihop. Det många missar att tänka på är nämligen att ett äktenskap även är ett stort juridiskt steg som kan påverka både ekonomi och arvsrätt.

Hos Lexly kan ni tillsammans boka in ett gratis telefon- eller videosamtal med jurist för att få reda på vad ni kan behöva tänka på inför ert nya liv tillsammans. Skulle ni vara i behov av ett äktenskapsförord får ni, via
Lexly.se, dessutom just nu 50 % rabatt när ni skriver det själva online och anger rabattkod
Bröllop50 i kassan.


Boka gratis möte med jurist


Skriv avtal själv online


AoB2_-_730x410pxVarför äktenskapsförord?

Det spelar ingen roll att du köpte huset eller startade företaget innan du gifte dig, all egendom som inte är reglerad som enskild egendom genom ett äktenskapsförord, testamente eller gåvobrev delas lika mellan dig och din partner vid en skilsmässa.

Genom att skriva ett äktenskapsförord kan du och din partner bestämma att vissa tillgångar inte ska ingå i den gemensamma potten vid en eventuell skilsmässa.


Boka gratis möte med jurist

Erbjudandet gäller till och med 31 augusti 2022 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

DENNA ARTIKEL ÄR I SAMABETE MED
LEXLY.SE

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: