9 populära förlovningsringar från Vanbruun!

Valet av förlovningsring är inte alltid så enkelt. Inspireras av Vanbruuns nio mest populära modeller, där samtliga ringar är handgjorda och infattade med konfliktfria diamanter med GIA-certifikat.

Här presenterar vi nio modeller för olika tycke och smak från

Vanbrun.com

– Vi vet av erfarenhet att olika design och komfort tilltalar olika personer. Vi är övertygade om att du kommer att hitta en ring som passar just dig. Om du söker något helt annat, inga problem! Du kan även specialdesigna en ring helt efter dina drömmar.

1. ANGELICA – enkelhet när den är som bäst

angelica

Denna solitärring är vår absoluta favorit hos våra kunder. Hon har sex klor och en enkel skena som går ihop något mot kronan. Hämtar inspiration från den mycket klassiska Tiffany-ringen men med en skandinavisk touch.

2. FREDRICA – för dig som vill glänsa!

fredrica

Denna vackra sidostensring är omåttligt populär. Med dess smala skena är den även väldigt bekväm. Matchar med alliansringen Sofia.

3. ILONA – En ring med karaktär!

ilona

VANBRUUNS populäraste alliansring med kloinfattade stenar runt hela ringen, totalt nästan 1.0 carat. Ilona sticker helt klart ut ur mängden med sina relativt stora stenar. Gifter sig väl med bland annat Gabrielle och Angelica.

4. SARA – Låter diamanten stå i centrum!

sara

Med sina sex klor och tunna skena klättrar Sara upp på en fjärde plats. Väldigt lik en av världens mest sålda solitärringar – Den klassiska Tiffany-ringen.

5. HANNA – Ett ord behövs – spektakulär

hanna

Hanna är en Halo-ring och passar dig som verkligen vill synas! Väldigt iögonfallande med dess mittsten och halot runt kronan och skenan. Hanna passar mycket bra ihop med Ilona.

6. LINDA – L som i ljuvlig!

linda

En av VANBRUUNS personliga favoriter! Alliansring med kloinfattande stenar runt halva ringen. Passar mycket bra till solitärringen Gabrielle.

7. FELICIA – Får dig att känna dig som en prinsessa!

filippa

Denna sidostensring talar för sig själv med sina stenar runt halva ringen samt en prinsesslipad sten i mitten. Du väljer mittdiamantens form under diamantvalet på ringen. En ring som är mycket modern i sin stil i och med diamantens slipning.

8. ELLY – en ring med fin symbolik!

elly

Söker du en ring med symbolisk mening är Elly något för dig. Stenarna står för ”the past, the present och the future”.

9. LIVIA – en tidlös skönhet!

isabelle

Livia är en klassisk helalliansring med kanalinfattning som finns i olika bredder. Mycket elegant och går aldrig ur tiden! Passar bra ihop med de allra flesta solitärringar med ett djup på omkring 1.7 mm.


Här
hittar du alla förlovningsringar samt ännu mer inspiration & tips!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: