Roliga och lite annorlunda morgongåvor

Glöm klassiska morgongåvor och ta ut svängarna med en present i det mer ovanliga slaget. Varför inte en nattgåva eller en tatuering? Här är sex roliga överraskningar!

Text: Redaktionen Foto: Unsplash

Idéer till annorlunda morgongåvor

Klassiska morgongåvor till bruden är smycke så som ett halsband, armband eller örhänge. Och till sin brudgum är det vanligt att ge en klocka som morgongåva eller manschettknappar.

Klassiskt är enkelt men ibland kan det kännas lite tråkigt. Ta ut svängarna och gör det mer personligt och roligt istället. Kanske skulle något av nedan förslag passa?

Tantrakurs som morgongåva

Tantrakurser är i ropet och kanske vore det välförtjänst efter all stress? Perfekt sätt att bryta upp från vardags­lunken och få fart i sänghalmen.

Tatuering för er kärlek

Visa att du menar allvar och tatuera in den andres porträtt i hemlighet. Förhoppningsvis till den andres förtjusning. Eller annars förskräckelse. Som andra morgongåvor för du så klart inte visa den förrän efter bröllopet!

Nattgåvor istället för morgongåvor

Kanske mer av en nattgåva än morgongåva. Eller spara som en överraskning på bröllopsresan. Trosa med texten ”Just Married” från Agent Provocateur.

Trosa med texten

Visa världen

Gå all in med er smekis och visa för hela världen att ni just gift er och är på bröllopsresa med specialbeställda väskor. Roligt och kommer garanterat ge er lyckönskningar på vägen!

Princess Traveller från YourSuprise.se

Resväska som talar om att ni är nygifta. Finurligt förslag till morgongåvor.

Gör en egen parfym

Ta fram en egen doft som är bara er. Hur doftar ni? Eller hur doftade er bröllopsresa till Capri?

Ta fram en parfym som kan bli er egen doft hemma eller bär den som ett minne av resan. Prova med ekologiska kompo­nenter från Organicmakers.se.

Matlagningskurs

Har ni ett intresse för mat? Kombinera bröllopsresa med en matlagningskurs vid destina­tionen. Kul att göra något annorlunda tillsammans och ni tar med er en smak från resan. Finns på i stort sett alla destinationer!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: