Vigselring och förlovningsring som passar ihop

Vigselring och förlovningsring ihop
Kommersiellt innehåll

Förlovningsringen är på plats på ditt vänstra ringfinger och nu återstår det att välja vigselring. Men hur kombinerar man vigselring och förlovningsring ihop? Vad passar bäst och finns det något speciellt man bör tänka på? Vanbruun.com har svaren.

Text: Vanbruun Foto: Unsplash / Vanbruun.com
Kommersiellt innehåll

Vigselring till en solitärring som förlovningsring

Det mest vanliga är att man har en solitärring som förlovningsring, vilket är en ring med en diamant infattad. Med en solitärring kan vigselring och förlovningsring ihop variera i många kombinationer.

Vanligaste är att man kombinerar med en alliansring som har flera diamanter infattade i en lång rad. Kombinationen kan vara både en nättare alliansring eller en pampigare med större diamanter.

Det kan också vara en enklare alliansring eller en alliansring med romantiska former. Här har du stora möjligheter att välja den stil du tycker bäst om. För den som önskar en enkel och praktisk kombination så kan man välja en slät ring att kombinera med.

Romantiska, pampiga och praktiska kombinationer. Vilken är din favorit?

Om du har en sidostensring eller haloring som förlovningsring

Vanligast är att man kombinerar med en alliansring som har samma skena som din sidostensring. Undersök hur dina diamanter på sidostensringen är infattade och välj en alliansring som har diamanter infattade på skenan på samma sätt.

Men det finns egentligen inga rätt eller fel, du kan likväl kombinera med en slät ring eller en alliansring med större diamanter än vad du har på din andra ring.

Vackra kombinationer som om de vore gjorda för varandra!

Vigselring om du har en alliansring som förlovningsring

Alliansringen kan du kombinera hur du än önskar: med en solitärring, en till slät ring eller en alliansring. Vi tycker att det är en vacker kombination att kombinera en slät ring med en alliansring, särskilt om alliansringen har det där lilla extra så som exempelvis vår romantiska ring Ester har.

Om du har en slät ring som förlovningsring

Här kan du välja vad du än önskar. En slät ring går att kombinera med en till slät ring, med en alliansring, en haloring eller en solitärring.

Det finns här inte heller några rätt eller fel, vi tycker att du ska välja det du själv tycker är en fin kombination.

Andra bra saker att tänka på när du väljer vigselring

Tänk på att inte välja en för hög alliansring eller slät ring till en solitärring. Då blir det lätt att din vigselring skaver på infattningen på din solitärring. Du är varmt välkommen att kontakta oss för frågor så guidar vi dig i ditt val av vigselring.

Du finner fler ringar på www.vanbruun.com

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: