Ditt Bryllup nettside annonsere hos Ditt Bryllup

Annonsere hos oss?

Kunne du tenke deg å ta del av Nordens største digitale bryllupsunivers? Bli annonsør hos oss!

Med en merkevare som er kjent i bransjen gjennom 27 år, Nordens største Instagram-konto for alt innen bryllup og et nettunivers med over 20.000 månedlige brukere er Ditt Bryllup Nordens største digitale aktør innen bryllup.

2022 ligger ann til å bli tidenes bryllupsår!
Er det ett år du som leverandør bør være top of mind hos kunden er det nettopp nå.

Nå kunden i en attraktiv setting

Gjennom inspirerende innhold i våre 8 redaksjonelle flater når vi brudepar og gjester både før, under og etter den unike bryllupsdagen. Av den grunn har vi lang lesetid på artiklene våre, høy CTR på produktanbefalinger og gode treff på Google. Som annonsør hos oss får du også bli med i denne kundereisen og med det en unik mulighet for å snakke med kunden i en attraktiv setting – være seg for kjøp, inspirasjon eller rådgivning.

Bygg merkevare gjennom kvalitetsinnhold

For å nå frem til målgruppen må innholdet være det beste – dette får du spesiallaget gjennom vår dedikerte content-avdeling. Her skreddersyr vi innhold tilpasset dine KPIer og målsetninger.

SEO-optimaliserte artikler for god synlighet på Google-søk, posteløp til alle sosiale medie-flater, reels og videoinnhold, podcast, nyhetsbrev, vakre printoppslag eller shoppingartikler?

Gjennom hele åtte redaksjonelle flater hvor vi tilbyr innholdsproduksjon for deg som ønsker merkevarebygging, raske kampanjer med tydelig CTA eller konkurranser for økt engasjement og synlighet.

Høres dette interessant ut?

Klart det gjør! Ta kontakt med vår kommersielle avdeling for en uforpliktende prat for å høre mer om hvordan vi sammen kan lage din kampanje i vårt bryllupsunivers.

 

Kontakt:

Jeanette Sæther, kommersiell rådgiver Ditt Bryllup

Jeanette.sather@egmont.com

Telefon: 488 92 158

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Noen av våre tidligere samarbeid

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: