Ansade bryn på nolltid!

Av: Mathilda Hedin Ekwall

Har ni någon gång tittar er i spegeln och upptäckt ett hav med små fjun runt- och under ögonbrynen som ni inte orkar eller hinner med att noppa bort? Inte längre, här har ni mirakelkniven som gör det lätt att bli av med oönskat fjun!

Brynhyveln från Depend är något jag ALLTID har hemma och även ofta med mig i handväskan. Jag absolut älskar dem! De är fantastiska att använda om man har massa småhår runt ögonbrynen som är för jobbiga att noppa bort eller om man inte har tiden att stå och plocka hårstrå efter hårstrå. Det man bör veta är att om man använder dessa så växer håret ut snabbare än när man noppar dem då du vid noppning drar bort hela hårsäcken. När du använder kniven så rakar du endast bort det som syns för tillfället.

Vid användning av brynhyveln
drar du hyveln längs med huden och allt försvinner lätt och snabbt! Var försiktig så att du inte råkar dra bort mer hår än vad du tänkt!

Dessa går att hitta på Åhlens eller Kicks för 69kr.

brynkniv

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: