Behåll sommarens glow!

Av Jacqueline Rova

Återfukta huden nu! Vår omgivning påverkar vår hud mer än vad vi kan tro. Föroreningar, luft och sol sätter sina spår i vårt ansikte och på vår kropp. Därför är det viktigt att ta hand om huden genom att återfukta den. När vi nu närmar oss en ny årstid är det bra att anpassa skönhetsprodukterna till det kallare klimatet hösten bjuder på. Vi har listat våra skönhetsfavoriter för september månad.

SKÖNHETSFAVORITER – SEPTEMBER

Serum.

Yuza Super Serum, Erborian, 549 kr

Berikad med C-vitamin, känt för sina antioxidantegenskaper, fungerar Yuza Super Serum som en slöja för din hud.

Serumet är formulerat i en ultralätt konsistens som liknar färskpressad Yuz -juice. Den ger näring och skyddar huden från att torka ut, samtidigt som den hjälper till att skydda huden mot yttre aggressioner. Dessutom innehåller formulan också ett prebiotikum, vars roll är att upprätthålla hudens ekosystem, för en återfuktad hud.

Ögonserum.

BioLumin-C Eye Serum, Dermalogica, 795 kr.

Denna innehåller ett stabilt C-vitaminkomplex som effektivt jämnar ut pigmentering, förbättrar spänst och bygger upp fukthalt. Samtidigt motverkas de synliga åldersförändringar som orsakas av omgivande miljöfaktorer och den dagliga mimiken. Biolumin-C Eye Serum vårdar och behandlar ögonområdet under dygnets alla timmar.

Dagkräm.

Rose Face Cream, Fresh, 579 kr.

Dagkrämen Rose Face Cream ger intensiv fukt åt alla hudtyper, tack vare dess duo av hyaluronsyror. Denna vårdande ansiktskräm med extrakt av äkta rosor är en kombination av hyaluronsyror som hjälper till att drar till sig vatten. Hydropatchs bildar en skyddande slöja på huden och rosenolja som ger optimal näring åt huden i upp till 72 timmar. Med sin lätta sammansättning berikad av hyaluronsyror, tränger denna kräm snabbt in i huden och ger en silkeslen yta med vacker lyster utan att lämna en fet film för en strålande vacker hud.

Ansiktsgel.

BioLumin-C Gel Moisturizer, Dermalogica, 735 kr.

Svalkande, skyddande och fuktgivande gel med ultrastabilt C-vitamin. Ger huden en naturligt klar och jämn hudton.

Läppbalm.

Juicy Moisture Strawberry Lip Balm, Mossa, 67 kr.

Ett jordgubbsdoftande läppbalsam som mjukar upp den känsliga huden på läpparna och ger läpparna en hälsosam lyster.

Kroppen.

The Ritual of Ayurveda Body Cream, Rituals, 195 kr.

The Ritual of Ayuvreda är en av rituals mest omtyckta kollektioner och i september re-lanseras kollektionen då alla produkter i serien nu kommer innehåller över 90% ingredienser av naturligt ursprung. The Ritual of Ayurveda Body Cream innehåller 92% ingredienser av naturligt ursprung. Kroppskrämen är rik, återfuktar huden på djupet och lämnar ett silkesrent resultat. Kroppskrämen doftar ljuvligt av indisk ros och sötmandelolja.


Läs fler skönhetstips här!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: