Bjud in till bröllop!

Av Redaktionen

Ge era inbjudningar er personliga prägel och låt det följa som en röd tråd genom alla era trycksaker. Här är tre tips på trycksaker och på My Wedding Planner finns det flera leverantörer för er brudpar att botanisera bland.

By Stina

By_Stina_1

By Stina Design hjälper er skapa de perfekta inbjudningskorten och trycksakerna till ert bröllop.

De där korten ni kommer spara för resten av era liv, som ett underbart minne av er speciella dag! By Stina Design erbjuder unika, romantiska trycksaker för det moderna men traditionella paret. Välj bland dina favoritfärger, papper, kuvert, silkesband, vaxsigill och mer därtill.

Change_the_date

Change The Date. Nytt datum, samma bröllop. Om ni fick flytta fram ert bröllop pga pandemin så har ni en bra anledning att sända ut nya fina inbjudningar som meddelar ert nya datum.

Läs mer om By Stina Design på MyWeddingPlanner.net

Calligraphen

Calligraphen4

De har nordens största utbud av bröllopskort – inbjudningar, vigselprogram, menyer, placeringskort tillsammans med festtillbehör och accessoarer gör vi er dag perfekt!

Förutom alla typer av bröllopskort med personlig text, har de även ett stort sortiment av andra trendiga och stämningsskapande tillbehör till bröllopet såsom tårtdekorationer, bröllopsris, kameror, servetter, glas med gravering mm.

De är specialister på olika trycktekniker; färgtryck, foliering, prägling mm som skapar ett personligt och exklusivt uttryck för er som vill ha det.

Läs mer om Calligraphen på MyWeddingPlanner.net

Sweet Printery

SweetPrintery

Aquarelle Blue från SweetPrintery fotade av Kajsas Foto Skåne på Bjärsjölagårds Slott

Svenskdesignade trycksaker till bröllop, matchande serier från save the date kort till tackkort och allt däremellan.

Sweet Printery har skapat kortmallar som lätt kan göras personliga och anpassas med text och bild för att passa ert ändamål. För Sweet Printery är kundservice, kvalité, design och omsorg om miljön viktigt. Lägger man till lite kärlek på det så blir det trycksaker från Sweet Printery.

Strtbild

Festprogram från SweetPrintery i serien Eucalyptus fotad av Kajsas Foto Skåne på Bjärsjölagårds Slott

Läs mer om SweetPrintery på MyWeddingPlanner.net

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: