Blommiga klänningar för bröllop | 31 trendiga favoriter 2023

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Blommiga klänningar på bröllop är alltid ett rätt val - oavsett om klädkoden säger mörk kostym, kavaj eller casual. Om klädkoden är smoking eller aftonklänning kan en blommig klänning fortfarande passa, men sikta då på lite mer exklusiva blommönster och ett lite kraftigare tyg.

Text: Next Content Studio Foto: By TiMo

Är du osäker på hur du ska tolka klädkoden på inbjudan? Läs mer om klädkod för bröllop.

Blommiga klänningar för bröllop

Det vi gillar speciellt med blommiga klänningar är att det finns något för alla.

Oavsett om din preferens är kort, midi eller maxilängd så har du många alternativ att välja mellan. Vill du ha en lite modernare twist med splitt, jacquard- eller puffärmar så finns det många fina klänningar med dessa detaljer även säsongen 2023 .

Vi har tittat igenom olika webbutiker där vi vet att betalning, leverans och returer fungerar bra – och valt ut våra favoriter inom blommiga klänningar för bröllop.

KLÄNNINGAR FÖR BRÖLLOP 2023

Bröllopet behöver inte vara ett utomhusbröllop för att du ska kunna välja en blommig klänning. Det är lika vackert i ett bohemiskt eller utländskt bröllop som i ett herrgårdsbröllop inomhus.

Accessoarer

Om du är osäker på färg, form och typ se även Den stora klänningsguiden 2023.

Inspiration till en blommig klänning

Modeprofilen Janka Polliani i den perfekta outfiten för dig som bröllopsgäst! Det är precis så vi vill styla sommarens bröllopslook, med en blommig klänning, röd muff och fräcka solglasögon.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Märken som By Malina och By Timo har några ursnygga klänningar till bröllop. Med fina och eleganta material och tryck är ett fantastiskt alternativ tycker vi!Annons

Satin Maxi Dress

By Timo
Köp här

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: