Blommor för allergiker

Foto: 2 Brides Photography Text: Redaktionen

När våren nalkas njuter de flesta av grönskan men långt ifrån alla. Som allergiker kan även bröllopsdekoren utgöra ett problem då risken för allergiska reaktioner är stor. Här kommer ett blommande tips som garanterat är allergivänligt.

Nu för tiden finns det mängder av plast- och textilblommor att tillgå. Hur verklighetstrogna de är varierar så se till att känna och titta på nära håll. Fundera på om ni föredrar kvantitet eller kvalitet, riktigt välgjorda blommor kostar ofta en slant. En bra medelväg att gå kan vara att satsa på budgetblommor till lokaldekoren och sedan välja en lite lyxigare variant till brudbuketten.


Många florister och stora blomsterhandlare kan specialbeställa syntetiska blommor som ser verklighetstrogna ut. Förutom att de är allergivänliga så håller de dessutom för evigt. Brudbuketten kan därför bevaras utan problem som ett fint minne.

För den som
är extra pysslig och fingerfärdig är ett nytänkande och utmärkt val att göra ett vackert arrangemang i tyg och garn!

2-brides-photography-illisb
Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: