Bo en natt på ikoniska Downton Abbey-slottet!

Malin Svantesdotter // malin@alltombrollop.com

I höst kan drömmen bli sann för ett par av er Downton Abbey-fans därute. Inta rollen som Lord och Lady när självaste Highclere Castle nu är tillgängligt på AirBnb.

Nyligen släpptes den efterlängtade
biofilmen om Downton Abbey. Och som om det inte vore nog finns nu chansen att bo över på godset där allt utspelar sig.

Av slottets totalt 300 rum har du chansen att få hyra ett av dem, med utsikt mot den pampiga slottsparken på 400 hektar.

Bokningen öppnar 1 oktober

Erbjudande gäller för en natt den 26 november.
Bokningen öppnar vid lunchtid den 1 oktober. Efterfrågan lär onekligen bli stor och därför behöver du ha en verifierad Airbnb-profil, positiva omdömen och du ska såklart älska ’Downton Abbey’”.

Highclere-castle-airbnb

– Det är ett privilegium och ett stort nöje att få kalla Highclere Castle mitt hem, och jag är förtjust över att kunna dela det på Airbnb för en verkligt unik vistelse, skriver Lady Carnarvon i annonsen.

Bli behandlade som kungligheter

Priset för denna fantastiska natt är cirka 1 800 kronor. Tänkl att få sova över i av dessa legendariskt sovrum? Dessutom spenderar ni tid med ägarna av slottet. Även en present från Lord och Lady Carnarvon ingår – något som beskrivs göra att man kan ”uppleva en liten bit av Highclere Castle hemma”.

Enligt
The Guardian kommer de två lyckliga gästerna att ”behandlas som kungligheter”. Slottets ägare bjuder bland annat in till en kvällscocktail i salongen. Därefter intar ni platserna för en middag i matsalen – högtidligt serverad av en butler. Efter middagen intas kaffe i biblioteket.

Ni kommer också få en guidad tur i såväl slottets pampiga salar som runtom i omgivningarna – där det minst sagt finns mycket historia och minnesvärda ögonblick från serien att återuppleva.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: