Romantisk dekoration för bohemiskt bröllop

Bohemiskt bröllop
INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Letar du efter den perfekta dekorationen för ett bohemiskt bröllop? Då har du hittat rätt! Här får du idéer för hur du dekorerar för ett perfekta bohobröllop!

Text: Hanna Roen Olsen Foto: Unsplash og produsentene
Annons
AoB_Instagram_Artikkel_og_Kategori

ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Letar du efter de perfekta dekorationerna och ”vibben” för ditt drömbohobröllop? Vi har plockat ihop dekorationerna som är perfekt för att skapa den bohemiska atmosfär du vill ha på din drömdag.

Färgpaletterna som gäller för den bohemiska stilen till ditt bröllop är brunt, orange, lila, beige, naturfärger och mjuka pasteller som rosa, blått och grönt.

Med ursnygga bambulyktor, tunna moderna ljuskronor placerade runt borden, ljusslingor och vackra servetter lyfter vi fram de dekorationer vi tycker passar bra på ett bohemiskt bröllop.

Oavsett om bröllopet ska vara i Sverige eller utomlands tycker vi åtminstone att den romantiska, bohemiska dekorationen passar lika bra på en vingård som i en rustik bröllopslokal.

Eftersom du kan behöva köpa större mängder av det mesta av dekorationerna har vi givetvis hittat olika dekorationer i olika prisklasser. Vi hjälper dig att skapa rätt atmosfär för er stora dag!

Dekorationer till romantiskt och bohemiskt bröllop:

Värmeljushållare

Dessa populära värmeljushållare är ett perfekt alternativ att dekorera bordet med. Placera flera av dessa runt borden och kombinera gärna med andra värmeljushållare från samma märke i andra färger.

Perfekta ljuslyktor som passar till både ljuskronor och värmeljus i färgerna rosa och klara. De harmonierar bra med värmeljushållarna ovan, och du kan ställa dom i ”högar” på borden.

Se detta inlägg på Instagram

Dekoration i bambu för bohemiskt bröllop

Lyktor är ett måste till det bohemiska bröllopet. De här lyktor skapar en riktigt mysig stämning och kan stå på borden, runt om i bröllopslokalen eller så kan de hänga över borden.

Lampa och lykta i bambu – wow, säger vi.

Dessa kan hänga runt i hela rummet eller över borden.

Lär dig göra fin servettvikning till bordet.

Denna ursnygga Bloomingville-dekoration med ett set om två kan hänga på väggen, över bordet eller ligag runt borden. Lite annorlunda, men snyggt! Perfekt för ett romantiskt bröllop!

Pampasgräs är en klassiker i ett bohemisk bröllop. Dessa kan man dekorera med på många olika sätt. Du kan antingen göra en större bukett tillsammans med andra torkade blommor, sätta dem i vaser på borden eller använda dem som en ”löpare” på bordet.

Se detta inlägg på Instagram

Ljusslingor ett måste på bohemskt bröllop

Pricken över i:et i ett bohemiskt bröllop är förstås ljusslingor. Dessa ljusslingorna passar bra både inne och ute och kan pryda väggar, bordet, hänga runt träden eller över bordet.

Se detta inlägg på Instagram

Ljuslyktor

Perfekta ljuslyktor för bohobröllopet. I färgpaletter som brunt, glas och rosa harmonierar de bra med bambu, linnedukar och klara vaser.

Ljusstakar

Smala ljusstakar från Stoff. Dessa är perfekta att placera på borden och de är ursnygga att ha flera av på borde. Ljusstakarna finns i många olika färger och i ett bohemiskt bröllop kanske vitt, beige, rosa och blått är en perfekt kombination?

De populära ljusen från Hay är ett bra alternativ om du vill ha något annat än de vita vanliga ljusen.

Se detta inlägg på Instagram

Vaser för rätt feel till bohemiskt bröllop

Denna ursnygga vas från Arket är fin att placera runt borden. I kombination med brickor i naturfärger, rosa linsservetter och pampasgräs är dessa perfekta. I vaserna kan du ha pampas eller andra torkade blommor.

Runda vaser är snyggt att placera runt borden. Placera dem i grupper eller separat. Ett råd är att bara ha en blomma i vardera.

Dags att dekorera för bohemiskt bröllop

Vackra linneservetter i en fin rosa färgpalett.

De superpopulära glasen i Ripple-serien från Ferm Living ger oss den bohemiska ”vibben”. Dessa glasen är så fina!

Underlägg gjorda av palmfibrer i en vacker naturlig färg är precis vad som behövs i ett bohemiskt bröllop. Dessa bestickbitar har matchande servettringar som vi gärna använder runt de rosa linneservetterna.

Se detta inlägg på Instagram

Linnedukar på bohemiskt bröllop

Skapa en mysig atmosfär genom att täcka borden med beiga linnedukar – alltid ett smart knep.

Se detta inlägg på Instagram

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: