Keep it simple

Vill man som brudpar inte anordna någonting stort till sitt bröllop men ändå göra något speciellt kan en somrig bröllopspicknic tillsammans med era närmaste vara ett tips!

Duka upp utomhus och njut av att höra fåglarna kvittra och känna vinden i ert hår. Bjud era gäster på en god lemonad och mat med råvaror från säsongen. Plocka blommor till bordet eller bind kransar för gästerna att ha i sitt hår. Njut av sommaren, en intim stund tillsammans och att ett nytt kapitel som gifta har börjat. Låt gästerna sitta på kuddar, filtar och mattor. Använd er av jordfärger så som nyanser av beige vilket passar bra till skogens grönska.

nr2_shutterstock_1681010659_webb

Vill man lägga ner lite tid på dekoration är detta ett tips. Ljuslyktor, ljus på träunderlag och massvis av blommor. Blommor är både vackert att titta på och doftar magiskt.

nr4_shutterstock_1294972708_webb

Även om ni vill ha något litet och intimt så kan ni göra en storslagen entré – med färgad rök skapar ni något som era gäster sent kommer glömma. Passa på att ta lite bilder då kom- mer de bli otroligt fina.

nr3_shutterstock_1233155863_webb

Förbered en stor tillbringare med er favoritdryck att bjuda gästerna på. Utgå från sommarens friska och söta smaker så som fläder, citron eller röda bär.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: