Bröllopsresa till Maldiverna

Bröllopsresa till Maldiverna

Maldiverna - bara namnet ger associationer till en magisk bröllopsresa. Kristallblått turkost hav, kritvita stränder, palmer svajande i den varma brisen och lata dagar i solen. Vi har gjort tre nedslag i denna fantastiska ö-värld.

Text: Redaktionen Foto: Respektive resort

Bröllopsresa till Maldiverna – Baros Maldives Resort

Drömmer du om en bröllopsresa till Maldiverna? Då kan Baros Maldives Resort vara rätt ställe.

Inte lika känd, men väl värd att upptäcka. Här kan de verkligen allt om romantik. Ni kan viga er på stranden, få ett badkar fyllt med aromatiska blommor, massage på stranden, i din bungalow eller spa.

Här finns tre olika restauranger på ön som alla är perfekt efter en dag med massage bland palmerna Men det unika här är att boka en Destination Dining. Då dukar de upp ute på en öde sandstrand, middag med cocktails på en gammaldags båt eller varför inte ensamma ute på en flytande brygga. Allt självklart med en butler nära tillhands!

Tips är att när du väl kommit iväg på en bröllopsresa till Maldiverna så måste du bara prova på att dyka! Även om du inte gjort det förut. Undervattensvärlden runt Maldiverna är fantastisk!

Läs mer om Baros Maldives.

Bröllopsresa till One and Only Reethi Raa Maldives

Helt galet vackert och lyxigt. Och en perfekt destination för bröllopsresa till Maldiverna!

Ni anländer med sjöflyg, yacht eller öns båttransfer. Vi rekommenderar sjöflyget då det bjuder på en oförglömlig flygtur. One and Only är kända världen över för sin höga klass, lyx och service.

Här finns allt du förknippar med en lyxig smekmånad. Det handlar inte bara om ett fantastiskt boende, utan här finns även 5 restauranger, barer, behandlingar, båtar, dykning med mera.

Självklart arrangerar de även en bröllopsceremoni på stranden för er och era bröllopsgäster som ni bjudit hit.

Läs mer om One and Only Reethi Raa Maldives

Bröllopsresa till Maldiverna – Finolhu Baa Atoll Maldives

Är din dröm att ha en egen bungalow på vattnet med gott om plats och egen pool. Trots att du kan rulla ner i det kristallklara havet med färgglada fiskar rakt nedanför din terras? Då kan kanske 460 kvm på Finolhu locka?

Detta är ett skyddat område så dykningen är verkligt vacker. Såklart finns här även villor både på havet och inne bland palmerna. Att de har en restaurang och spa i världsklass är en självklarhet om man tar in på en 5-stjärning resort.

Har ni uppgett att det är er bröllopsresa kommer de föreslå både middag på stranden och den fina specialsviten. En egen glasbubbla. Långt ut på en udde, undanskymd från alla andra gäster och villor ligger en svit i form av en stor säng direkt på stranden.

Det speciella är att det allt är insvept i en glasbubbla. Efter er middag på udden drar sig personalen tillbaka och lämnar er. Ni är helt ensamma där ute och ni tillbringar er natt under den stjärnklara himlen. Absolut unikt!

Läs mer om Finolhu

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: