Brudklänningar – the look 2020

Av Lilly Stockholm

Här är årets look för bruden 2020

LILLY Brudklänningar 2020

Lätta som en bris. Spännande. Iögonfallande.

Skira, bekväma bröllopsklänningar inspirerade av feminina silhuetter med vågade detaljer. Lätta tyger som samlas i svängande kjolar med dolda fickor. Glamorösa nyheter i form av ett nytt material med en mjuk och glänsande metalltråd. Säsongens favoritfärger är enkelt gräddvitt, vintagetoner av elfenben och rodnande rosa nyanser. Den antika stilen med lager på lager lyfter fram spets- och pärldetaljerna samtidigt som vågade illusionspetsmönster inspirerar.


Princess


Princess_2

En sofistikerad prinsess-look.

Den här klänningen kombinerar en klassisk prinsess-look med en touch av sofistikerad sexighet! Den grafiska spetsen täcker vackert klänningens överdel och accentuerar brudens bara axlar.


Dream_start


Dream_1


Dream_2

Drömklänning i antik stil.

En förtrollande bröllopsklänning med grandios kjol och en rygg klädd med vackra vinrankor i spets. Under spetsen skymtar satin-tyget i en vintagegräddfärgad kulör, och ger kreationen en vacker antik nyans.


Elegance_start


Elegance_1


Elegance_2

Elegant Sabrinadekolletage och romantisk spets.

Den perfekta blandningen – spets på vackert hudfärgat foder och en luftig kjol i lätta tyllskikt. De sydda spetsbroderierna återkommer på såväl under- som överdelen i denna fantastiska kreation.

Svavande_start


Svavande_1


Svavande_2

Svävande lätt bröllopsklänning i mjuk georgette.

En ultrafeminin bröllopsklänning – med en underbar kjol i mjuk georgette och semitransparent spetsöverdel med bedårande lockärmar.


book_730

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: