Brudklänning: Vackra bröllopsklänningar till bruden

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Att navigera i en djungel av bröllopsklänningar är utmanande när det är dags att hitta din brudklänning! Som tur är kan du välja precis den du gillar bäst – men vart börjar man egentligen? Här får du en stor översikt över brudklänningar sorterade efter olika stilar. Hoppas det hjälper dig i din jakt!

Text: Next Content Studio Foto: Annonsörer

Att leta bland hundratals bröllopsklänningar kräver både tid, research och en del ekonomiska val. Dessutom bör du komma ihåg att vara ute i god tid med beställningen så att den både kommer i tillräckligt god tid samt för att skräddaren ska kunna göra ändringar.

Men först: till det roliga! Vilken stil vill du ha? Vilken brudklänning lockar fram ditt ”Say yes to the dress-ögonblick”?

Några tips på vägen är att leta efter din kroppsform och sedan välja en siluett utifrån detta. Ett besök på en brudsalong (eller tre) kan också ge dig bra tips – och kanske du till och med hittar din drömklänning i någon av dem? Salongen White by Green råder här att inte ha för många idéer och visioner för stilen på bröllopsklänningen innan du kommer till salongen. Man blir ofta positivt överraskad när man är mer öppensinnad och experterna i salongen kan komma med några förslag först.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Bröllopsklänningar

Vi har även pratat med brudar som säger att en praktisk brudklänning är så viktigt – du ska trots allt gifta dig, kramas, dansa och äta – plus att du kanske behöver lyfta några barn? Bär du ett bord? Fotograferad i lera? Tänk på detta när du står framför spegeln i salongen!

Utbudet av bröllopsklänningar på nätet är stort och bra – och man måste ofta göra lite justeringar i storleken hos en skräddare ändå.

Så för anpassningen av brudklänningen hos en skräddare – avsätt tid och några tusen för detta i din budget innan du börjar jakten. Detta är väldigt vanligt att behöva göra – och är väl värt det när man ser resultatet!

Läs även: 10 Saker att tanka på innan du valjer din brudklänningAnnons

Brudklänning i spets från Rotate

My Theresa
Köp här

Mest lästa artiklarna om bröllopsklänningar
Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: