Brudtärna i fokus

Av Tindra Samoilenko Foto Lena Popova Photography

Hej brudtärna! Även om du inte ska stå i centrum på bröllopsdagen, så har du ändå mycket uppmärksamhet på dig och kommer att vara med på många bilder och videos från den dagen, därför är det viktigt att se över sin styling. Makeup-artisten Tindra Samoilenko delar med sig av sina bästa skönhetstips till brudtärnan.

Om du har en öppen klänning.
Se till att du skrubba huden dagen innan, återfukta ordentligt med en bra bodylotion som passar din hud och använd lätt skimmer för den perfekta glowen. Ett tips är att använda Cc-cream i en lite mörkare färg för att fejka solbränna. Blanda en liten klick Cc-cream med en liten klick fuktkräm och applicera på halsen, decoltagen och armarna.
IMG_20201101_113243_231_webb
Vattenfast smink.
Då du troligen kommer att behöva agera en del och kanske fälla en tår eller två, är det bra att använda dig av vattenfast smink. Translucent powder är din bästa vän för att kontrollera fukt och onödig glans i ansiktet.
Läppstift i väskan.
Ha med dig ditt läppstift för att kunna bättra på under dagen.
IMG_20210623_192213_448_webb
Låt en makeup-artist göra din sminkning.
Våga att lyxa till det, anställ en makeup artist för att få en fin festsminkning som håller hela bröllopsdagen och som framhäver dina bästa drag.
IMG_20210514_213304_406_webb
En utsökt skimrande look med en sofistikerad känsla. Jordnära färger, markerade ögon och slarvig uppsättning som blottar halsen kan få vem som helst att se ut som Birgitte Bardot.

IMG_20210520_103948_820_webb

Tindra Samoilenko är frilansande makeupartist sedan sex år tillbaka. Tindra organiserar även kreativa fotograferingar där hon agerar som koordinator, stylist och sminkös. Hon brinner för att bryta stereotyper och ta in mer färg i vardagslivet! Läs mer om Tidra på
MyWeddingPlanner.net

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: