Det kan du lära dig av dina brudtärnor

Brudtärnor

Vilka av dina väninnor kan du förlita dig på vid den stora dagens alla sista minuten-bekymmer? Vems åsikt gäller egentligen i brudbutiken, din eller fashionistan med trendkoll? Detta kan dina brudtärnor hjälpa dig med!

Text: Kajsa Tengvall Foto: Unsplash

Den mest strukturerade av brudtärnor

Hon är tjejen med koll som aldrig kommer sent och alltid har sin kalender nära till hands. Lita på att hon har hjälpt ett antal andra brudar på deras väg till altaret tack vare sin planeringsförmåga, så när det gäller koordinering kan hon vara din högra hand.

Be henne: Vara med dig när ni planerar den stora dagen. Hon kan se till att tidsschemat går att hålla och att allt är under kontroll när du har huvudet fullt av annat.

Undvik att: Lägga för mycket ansvar på henne. Plötsligt blir du inte involverad alls i besluten eller så blir hon mer bröllopskoordinator än tärna.

Den modemedvetna väninnan

Tjejen med högst klackar och hetast garderob vet precis vad som gäller – inte bara den här säsongen utan också nästa. Hon tipsar mer än gärna om de coolaste nya märkena hon hittade på senaste resan i New York och bröllopshusguden är såklart Vera Wang.

Be henne: Om trendråd om du är modeintresserad och tips på stans bästa bröllopsbutiker. Vare sig du vill vara en klassisk eller modern brud är det bra med vägledning!

Undvik att: Lita helt och hållet på hennes åsikt. Hon är antagligen supersnygg i 20 cm Manolo Blahniks och en futuristisk spetsdröm, men kanske inte du. Även om hon bedyrar att så är fallet.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Den av dina brudtärnor som är mest ärlig

Att uttrycka sin åsikt är ärligt, inte elakt, och vare sig det handlar om ert bröllopstema eller sko-val har hon något att säga. Hon är den som är rakt på sak i alla situationer och inte backar för en diskussion.

Be henne: Ge råd när du verkligen behöver en rättfram åsikt eller när en argumentation ska ske där du har henne på din sida.

Undvik att: Ta för hårt på det hon säger. Hon har inte alltid rätt bara för att hon tycker mycket. Ta hennes åsikter med en nypa salt.

Den redan gifta tärnan

Med stenkoll på hur det var när hon gifte sig delar den redan gifta väninnan med sig av både skräckhistorierna och det härliga med bröllopet. Hon vet att det kräver mycket jobb och har alla bra insidertips och kunskap om fällorna som du bör undvika.

Be henne: Berätta hur hon gjorde när hon planerade sitt bröllop. Har hon några favoritleverantörer eller oumbärliga tips som ni kan använda?

Undvik att: Ge henne för stor insyn i ert bröllop. Det blir lätt en tävling i vem som är bäst och hon är antagligen den av tärnorna som kan göra dig mest nervös.

Den partyglada bland dina brudtärnor

Hon är den som får igång ett dansgolv på tre röda sekunder, tycker att after work bör vara lagstadgat och sjunger högst på karaoken. På bröllop är hon i sitt esse och inget bord blir tråkigt med henne i sällskapet.

Be henne: Sätta ihop den ultimata spellistan för musiken till festen och hinta om vad du skulle vilja göra på din möhippa för att få en riktigt lyckad sådan.

Undvik att: Ge henne för fria tyglar under festligheterna och släpp henne för allt i världen inte lös bakom bardisken.

♥ Följ Allt om bröllop på Instagram för mer bröllopsinspiration

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: