Klänning till brudtärna – 44 fina favoriter till brudföljet

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Din brudtärna ska såklart ha en riktigt fin klänning och kanske till och med matcha dig! Här är 44 brudtärneklänningar som passar perfekt till brudföljet på den stora dagen. Här kan du hitta klänningar i olika färger, stilar och storlekar!

Text: Betine Bernadotte Huflåtten Foto: Annonsör

Fler och fler brudar omfamnar trenden att låta sina vänner vara brudtärnor. Inte så konstigt, tänker vi – för vem vill väl inte ha sina bästa vänner vid sin sida på bröllopsdagen?

Men detta betyder att du, förutom att bestämma dig för bröllopsklänning (vilket kan vara svårt nog!), också måste tänka igenom klänningar för dina brudtärnor.

En tumregel är att använda bröllopets färgpalett som utgångspunkt när du väljer brudtärneklänning. Och kom ihåg: alla brudtärnor måste inte ha likadana klänningar i samma färg – det är tillåtet att mixa och matcha! Då är chansen också större att alla dina brudtärnor hittar en klänning som de trivs i.

Det kan vara olika nyanser och klänningsmodeller, det viktigaste är att det blir en harmoni.

Kom ihåg: alla brudtärnor måste inte ha en likadan klänning i samma färg – det är tillåtet att mixa och matcha!

Brudtärna – Klänning i mjuka pasteller

Brudtärneklänningar i pastellfärger är populära, och det med all rätt. Det blir snyggt med olika nyanser tillsammans, och den lätta och romantiska looken passar perfekt för sommarbröllop.

En klänning som du kan knyta på olika sätt är ett jättebra tips för dig som vill att dina brudtärnor ska matcha med samma klänning. På så vis kan en sådan klänning passa flera olika kroppsformer!

Att det bara finns snygga klänningar för smala kroppstyper tror vi inte ett dugg på. Det finns flera snygga klänningar i större storlekar som kommer få din brudtärna att glänsa!

Klänning med glitter och glamour

Frågar du oss fungerar paljetter året runt. Men de passar kanske allra bäst till ett nyårs- eller vinterbröllop?

Dina tärnor kommer garanterat att glittra i klänningarna vi har hittat här!

Klänning till brudtärna i nostalgisk spets

Spets är nostalgiskt, romantiskt och blir aldrig omodernt. Mitt i prick för ett bröllop, med andra ord! Så varför inte klä dina tärnor i vackra spetsklänningar?

Klänning med klassisk elegans

Föredrar du en klassisk, minimalistisk stil? Då gäller det att hitta tärnklänningar i enkla och eleganta snitt.

Klänning i blommiga mönster

Vem säger att en klänning till brudtärna måste vara enfärgad? Blommiga mönster är i ropet som aldrig förr, och perfekt för din skara av tärnor när bröllopsstilen ska vara bohemisk, avslappnad och romantisk.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: