Bubblande dryck med kärleksbudskap

Malin Svantesdotter Johansson

Sätt färg på bröllopet med spanska mousserande vinet True Colours – som nu kommit i en praktisk och festlig liten piccoloflaska.

Succén
True Colours lanserades i början av 2017 och finns nu även på piccoloflaska. Den praktiska storleken på 200 ml gör att det mousserande viner enkelt kan dukas fram eller ställas fram på brickor för var och en av era bröllopsgäster. De iögonfallande flaskorna är också härliga för att sprida regnbågens färger i en design som andas fest, glamour och glädje.

True Colours Sparkling Wine passar perfekt som aperitif och mingeldryck, men vill den serveras till ätbara alternativ är den speciellt lämpad för fisk- och skaldjursrätter, sallader, varma och kalla förrätter samt till fräscha desserter.

True Colours Piccolo

Doften är fruktig med inslag av päron och citron och i smaken finner man päron, citrus och en fläkt av kanderade citrusskal.

Bubbel med ett budskap

Inom ett par veckor arrangeras
Europride i Stockholm &
Westpride i Göteborg. Två bubblande kärleksfester där rätten att få älska vem man vill är en stor del av budskapet. Men i alla länder är detta inte möjligt. True Colours skapades till en början för att hjälpa och stötta människor i HBTQ-communityn och deras släkt och vänner.

En del av försäljningen går direkt till
Regnbågsfonden där alla som köper True Colours bidrar till att människor i hela världen får förutsättningar att vara sig själva, utan att behöva vara rädda för att bli förföljda. Med True Colours sprider ni såväl färg som kärlek – i en extra bemärkelse!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: