Brudklänning från By Malina

By Malina bröllopsklänning
INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Med sitt feminina uttryck och unika detaljer är By Malina omöjligt att inte lägga märke till när du letar efter din brudklänning. Hitta din drömklänning från By Malina här!

Text: Hanna Roen Olsen Foto: By Malina Bridal

Närmar sig dagen då du ska välja bröllopsklänning? Låt oss då berätta om ett märke vi älskar: By Malina – kanske din brudklänning gömmer sig här?

Grundaren bakom detta svenska märke heter Malin Ek Andrén. Hon startade märket By Malina 2010, och senare även By Malina Bridal.

Visionen bakom plaggen och designen är att få alla kvinnor att känna sig speciella och unika. Är det inte precis så du vill känna på din bröllopsdag?

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

By Malina brudklänning

By Malina Bridal har sin Flagship Store och sitt Showroom i Stockholm. Detta är kanske ett perfekt tillfälle att samla tärnorna och åka iväg på en liten resa för att prova klänningar tillsammans?

Klänningarna finns att köpa från flera webbutiker. Givetvis i By Malinas egen webbutik, men det finns även ett urval på Boozt.com.

Förutom unika bröllopsklänningar gör By Malina även accessoarer till bruden. Med ursnygga diadem, hårprydnader, slöjor, väskor och mycket mer gör By Malina Bridal dig redo för din bröllopsdag.

Dessutom har de också massor av andra godsaker, som badrockar, sovmasker, necessärer och hattar som hjälper till med både uppladdningen inför och vilan efter bröllopsdagen. De erbjuder även ett urval av klänningar för tärnor, även för de minsta.

Vi drömmer om att klä oss i By Malina Bridal från topp till tå på vårt eget bröllop. Kanske också på smekmånaden…?

Spana in kollektionen för 2023 och 2024!

By Malina Bridal: Kollektionen för 2023

Långa brudklänningar

Korta brudklänningar och i midi-längd

Tvådelade set och jumpsuits till bröllop

I sitt sortiment har By Malina sett till att du kan sätta samman din brudklänning eller din drömkostym. Vi har plockat ut några av vara favorit-set!

Andra favoriter

Den här klänningen har allt!

Med sitt bohemiska uttryck är den här klänningen en perfekt kombination av trendigt, feminint och avslappnat.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Tillbehör till bruden från By Malina

11 mest lästa saker om bröllopsklänningar
Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: