ADELE

Christie Nicole Bridal, som ursprungligen specialiserat sig på skräddarsydda klänningar, har skapat ”Adele”, en samling dramatiska, edgy och eteriska plagg som brudar drömmer om att bära. Varje design är ett flöde av Christies känslor och representerar allt hon är som person och varumärke.

Med kombinationen av vackra och unika tygkombinationer och djärva designdetaljer föddes ”Adele”, en ode till Christies mormor. En stark kvinna som har funnits där för Christie under hela barndomen och har varit på en resa med Christie för att förfölja sina drömmar.

Den romantiska och feminina touchen av handsydda blommiga 3D-applikationer, känsliga och intrikata pärlor, romantiska böljande och voluminösa ärmar gjorda av texturerad tyll håller sig trogen mot sitt varumärke som presenteras i hela kollektionen. ’Adele’-kollektionen är inget annat än förtrollande.

Varje konstruerat plagg behandlas som ett konstverk och varje del är handgjord i deras studio i Sydney av deras lilla team från början till slut. Christie Nicole Bridal är stolta över att hålla upplevelsen unik och intim, alla bitar är skräddarsydda på beställning vilket ger en möjlighet att skräddarsy varje bit.

Syftet med ”Adele” är att erbjuda plagg som representerar den moderiktiga bruden, som finner glädje i det delikata och invecklade couturemodet.


Christie Nicole_Lookbook-38_webb


Christie Nicole_Lookbook-40_webb


Christie Nicole_Lookbook-33_webb


Christie Nicole_Lookbook-18_webb


Christie Nicole_Lookbook-21_webb


Christie Nicole_Lookbook-25_webb


Christie Nicole_Lookbook-31_webb


Christie Nicole_Lookbook-41_webb


Christie Nicole_Lookbook-1_webb


Christie Nicole_Lookbook-5_webb


Christie Nicole_Lookbook-13-webb


Christie Nicole_Lookbook-9_webb

Creative Direction / The Lane / @the_lane

Photographer / Matt Godkin / @mattgodkinweddings

Hair & Make-up / Joanna Luhrs / @jo_my_god

Model / Sofia Reynal / @sofiaareynal

Location / Deux Belettes / @deuxbelettes

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: