De 9 mest populära ringarna hos Vanbruun 2019

Av VANBRUUN.COM

Det finns massvis av olika modeller i vår online boutique och vi förstår att det är svårt att välja bland alla dessa vackra modeller. Trender kommer och går och det vi alltid säger är att man ska gå på det man själv tycker är vackert. Men kanske är det ändå intressant att få reda på vilka som är bästsäljarna hos oss. Därför presenterar vi de 9 mest populära damringarna under det gånga året.

1.
ANGELICA.ANGELICA_WEBB


Angelica är den klassiska solitärringen som har funnits sedan
VANBRUUN.COM startade och är verkligen ett klassiskt val. Med sina sex klor och eleganta skena så passar hon in i alla sammanhang och kan kombineras med både mindre och större mittdiamanter.

2.
LOUISE.louise_WEBBLouise är en alliansring som går att få i många olika kombinationer vilket gör att den kan vara både nätt och otroligt pampig. Välj mellan bredder om 1.5 mm till 3.0 mm samt hel- och halvallians. Beroende på bredd så passar den nättare varianten till nättare ringar och en bredare variant passar till djupare ringar. 2 mm bredd är den vanligaste bredden som våra kunder väljer för att kombinera som vigselring.

3.
DAISY.daisy_webb


Daisy är ett komplement till Angelica som vi har designat vilket gör att de liknar varandra väldigt mycket. Daisy har dock en smalare skena och är därmed väldigt nätt och elegant i sin utformning. Den har sex vackra klor som omsluter diamanten och passar fint till många alliansringar.

4.
FILIPPA.filippa_webb


Sidostensringen med sex klor är också en ny design på hemsidan som varit efterlängtad under en längre tid. Den påminner mycket om vår andra bästsäljande sidostensring vid namn Felicia men med sex klor istället.
Filippa är otroligt vacker med ett vackert hantverk med sina diamanter infattade på skenan.

5.
LUNA.LUNA_WEBB


Denna romantiska alliansring är ett fantastiskt hantverk och vi förstår varför
Luna är så populär i vår butik. Den är lika fin som vigselring som att bära på sin högerhand som ett smycke. Den går att välja i både hel- och halvallians. Den är inte ultimat för att matcha med andra ringar då skenan är så pass speciell, men vi tycker att den är fin även om den inte ligger 100% diktan, och likaså verkar våra kunder tycka.

6.
GLORIA.gloria_webb


Haloringen som har det där lilla extra. Omsluter diamanten på ett vacker sätt med sina diamanter i halot.
Gloria har även diamanter på skenan, en riktigt pampig haloring med andra ord. Det vi verkligen gillar med denna ring är att den har ett tight halo vilket betyder att det inte är något mellanrum mellan diamanterna i halot och mittdiamanten. Gloria är finast enligt oss med en kuddslipad diamant som på bilden.

7. EVELINA.


evelina

Evelina är den romantiska sidostensringen som passar dig som är ute efter en sidostensring som påminner om den vintagestil som växer sig alltmer populär. Det senaste året har denna ring blivit alltmer vanlig hos våra kunder. På bilden är den infattad med en päronslipad diamant, men den går att få med alla olika former på diamanter.

8.
ESTER.


ESTER evelina_WEBB

Ester är alliansringen som passar perfekt tillsammans med Evelina då skenorna är utformade på samma sätt. En vacker alliansring att bära tillsammans med andra ringar eller för sig själv på högerhanden. Det senaste året har denna ring klättrat upp på listan över våra vanligaste vigselringar.

9.
EMBLA.embla_webb


Trestensringen är alltid ett klassiskt val och
Embla har varit på våra topplistor över mest populära ringar under många år. Den är nätt och vacker med sina tre diamanter som symboliserar ”the past, the present and the future.”

Denna artikel är producerad i samarbete med
VANBRUUN.COM. Besök deras hemsida för mer inspirtaion och vackra smycken.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: