Designa egen ring och gör den till en drömring

Vanbruun berättar här hur det går till att designa en egen ring och hur lång tid det tar att få ringen gjord. Följ med från skiss till färdig ring!

Text: Vanbruun Foto: Vanbruun

Enkelt att designa egen ring

Att designa sin egen ring kan verka invecklat och komplicerat. Vi på Vanbrunn.com vill motbevisa detta. Med din skaparglädje och vår expertis gör vi unika och personliga designs tillsammans.

Men hur går det till att designa en egen ring? Och tar det lång tid att få ringen gjord? Vi ska nu gå igenom processen stegvis, från en skiss till färdig design på fingret.

Designa en helt egen ring

Köpa eller designa egen ring

Att köpa vigsel- och förlovningsring kan kännas svårt och fantastisk på samma gång. Valmöjligheterna är oändliga och vägen till den perfekta ringen kan vara snårig och lång.

Det blir lätt många butiker att besöka och siter att klicka sig igenom. Vi på Vanbruun förstår att vägen till den perfekta ringen kan vara en utmaning. Vi ger därför möjligheten att designa sin egen ring.

Processen att designa egen ring hos Vanbruun?

För oss på Vanbruun är det viktigt att du som kund känner dig trygg genom hela processen. Du kommer därför ha en personlig kontakt med en av våra experter. Denne kommer att finnas där för att bolla tankar och idéer tillsammans med dig.

Det är viktigt för oss att du hela tiden känner att du får fram dina tankar och att de går igenom i designen. Vi finns där med vår expertis och kunskap om vad som är möjligt och inte.

1. Berätta hur du vill att ringen ska se ut

Vanligtvis när man vill göra en egen ring så har man en ganska klar bild i huvudet om vad man önskar. Kanske har du sett en ring som du vill återskapa? Du har kanske hittat en ring ur vårat sortiment vars design du vill modifiera eller så vill du skapa en ring som det endast finns en av.

2. Få ett prisförslag

När du skickat in dina önskemål kommer du att inom 24 h få ett prisförslag. Detta är precis som det låter- ett förslag. Du som kund begär detta prisförslaget helt kostnadsfritt och kan i lugn och ro läsa igenom det. Det är vid det här steget kontakten med ansvarig person tar fart.

3. Få en ritning på ringen

När du har godkänt offerten fortsätter processen med hjälp av CAD-bilder som vi tar fram. Detta är råa bilder av ringen du önskar designa. Du kan begära ändringar fram till dess att du känner dig helt tillfreds med resultatet.

Kostnaden för bilderna är 1 000 kr, som vi sedan drar av när ditt smycke går i produktion. Väljer du att ta fram CAD-bilder och sedan dra dig ur kvarstår fortfarande kostnaden om 1 000 kr.

4. Vi skapar ringen utifrån din design

De slutliga bilderna är nu godkända av dig och vi skickar dem vidare till vår produktion. Nu tillverkar vi ringen utifrån din design. Från det att ringen går i produktion tar det cirka 5-6 veckor till det att du har din egen-designade ring i din hand.

Denna artikel är skriven i samarbete med: www.vanbruun.com. Följ på Instagram för mer Inspiration!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: