DIY: Släpp lös din inre pysslare!

I samarbete med Cricut

Oavsett om ni är erfarna pysslare eller bara kreativa personer, är möjligheterna oändliga med Cricut som hjälpmedel. Med en maskin från Cricut kan ni som brudpar skapa fina inbjudningskort från grunden, göra egna tryck på kläder, personliga klistermärken, etiketter och mycket mer. Perfekt för att göra bröllopet personligt!

DIY- Do it yourself är en trend som växer sig starkare för varje år som går och speciellt att använda sig av en rödtråd genom hela bröllopet för att visa brudparets stil och prägel. Allt ifrån det första save the date kortet till själva bröllopsinbjudan. Skapa vackra programblad till vigseln, placeringskort, bordsnummer och meny. Till gästen kan en personlig mugg i present eller presentask med brudparets favoritgodis vara en idé tillsammans med ett egen designat tackkort. Bara kreativiteten sätter gränsen. Med Cricut kan ni som brudpar skapa era egna trycksaker och få det exakt som ni själva önskar.

Upptäck de fyra Cricut-maskinerna.453949_454199_202102178_MRKT_SCMVDR_MarketingCampaign_Phase2_Shot126A_MAIN.0810_i01_1_webb


Cricut Joy är en kompakt och bärbar maskin som både kan skriva, rita och skära. Med Cricut Joy kan man genomföra mindre projekt på nolltid, vilket gör den perfekt för daglig användning. Trots sina kompakta dimensioner kan den skära i mer än 50 material och upp till 6 meter i längd. Rekommenderat pris är 1 990 kr.


109978-Wedding Suite Rustic-006_webb

De senaste nyheterna från Cricut är
Cricut Explore 3
och
Cricut Maker 3
, som båda är snabbare och mer kraftfulla än sina föregångare Explore Air 2 och Maker. Explore 3 bearbetar mer än 100 material och med Maker 3 kan du bearbeta mer än 300 olika material, bland annat papper, vinyl, tyg, trä och läder. Med dessa kommer även möjligheten att arbeta med Cricut Smart Materials vilket innebär att maskinerna kan skära upp till 3,6 meter långa projekt med en enda knapptryckning. Båda kan självklart skära, skriva, rita, falsa, prägla och till och med gravera.
Rekommenderat pris för Explore 3, 3 490 kr och för Maker 3, 4 690 kr.
109978-Wedding Suite Rustic-024_webb


109978-Wedding Suite Rustic-036_webb

Cricut EasyPress-familjen består av tre smidiga och professionella värmepressar i olika storlekar: Mini (10x9cm), Medium (23x23cm) och Large (30x25cm). Den jämna värmen från kant-till-kant skapar ett hållbart resultat och gör det enkelt att applicera vinyl, iron-ons och Infusible Ink på allt från hattar, skor och väskor, till t-shirts, filtar och gardiner. Rekommenderat pris är 690 kr för Mini, 1 990 kr för Medium och 2 590 kr för Large.

Smart programvara och app.

Alla
Cricut-användare får tillgång till den kostnadsfria programvaran Cricut Design Space, där man både kan skapa något från grunden eller välja en färdig mall från det enorma projektbiblioteket. Med Cricut Design Space lagras alla projekten i molnet så att användaren enkelt kan komma åt sina filer när som helst och från vilken enhet som helst.


104818-Wedding Suites Save the Dates-007_webb

Cricut Access ger tillgång till mängder av idéer: tusentals bilder, typsnitt och färdiga projekt. Dessutom kan Cricut-användare ladda upp egna mönster och dela dom med andra användare, vilket ger möjlighet till att skapa mer unika och personliga projekt.


162715-Wedding Projects for Web-001_webb

Hundratals tillbehör.

Cricut har också ett brett utbud av tillbehör, verktyg och accessoarer till sina maskiner. Allt ifrån olika blad för att skära, falsa, prägla, perforera och gravera, till alla möjliga typer av material, såsom papper, vinyl och mycket mer. Cricut har även tagit fram det innovativa Infusible Ink som kan tryckas på exempelvis t-shirts, kuddar eller tygpåsar. Till skillnad från att fästa vinyl på ett tyg, blir Infusible Ink en del av själva materialet. Resultatet är färgsprakande, vackra och smidiga överföringar som aldrig flagnar, skrynklar eller spricker.

Ett tips är att trycka t-shirts till möhippan!


24640_Circut_453949_454193_20200914_MRKTSCMVDRMarketingCampaign_MakerUseCaseTShirt_EntireTeam_Shot2_ALT_MAIN.0293_i01 copy_webb

Läs mer om Cricut HÄR

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: