Dofta gott på bröllopsdagen

Av: Ronja Willners

En doft kan sätta spår för livet så varför inte köpa en parfym som du förknippar med den största dagen i ditt liv? Här är ett axplock av dofter med en blommig och romantisk ton som vi på redaktionen tycker är det självklara valet för bröllopsdagen.

doft


Chloé Nomade EDP 30 ml, ca 675 kr

Blommig och frisk doft som är tjejig men ändå kraftfull. Perfekt för en brud som vill sticka ut och visa sin naturliga elegans.

doft2

Gucci Bloom 30 ml, ca 629 kr

Blommig, precis som namnet tyder. Den är pulserande och frisk så vankas ett utomhusbröllop i trädgården är detta en doft för dig.

doft3

Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Intense 50 ml, ca 1 090 kr.

Sexig och orientalisk som har en ännu mer kraftfull doft i denna intensiva version. Perfekt val om ni ska ha ett romantiskt kvällsbröllop.

doft4

Byredo Flowerhead Eau de Parfum 50 ml, ca 1 100 kr.


Doften som speglar ett tarditionellt indiskt bröllop där man fäster samman blommor i långa girlanger. En expolsion av färger och dofter som ger en euforisk hyllning till livet och kärleken.


doft7


Dior J´adore Eua de Parfum 100 ml, ca 1 355 kr

Ros, bergamot och jasmine luktar denna ultrafeminina parfym som kommer berskriva ert bröllop som en sann kärlekshistoria.

doft8

Viktor and Rolf Flowerbomb Eua de Parfum 30 ml, ca 595 kr

En varm och pasionerad doft som liknar en uppfriskande blomsterexplosion. Perfekt för bruden som ska ha ett magiskt vinterbröllop.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: