Dofta som en sommar

Av Aude Asklöv

Vem vill inte dofta som en sommar? Här kommer Allt om Bröllops egen expert Aude Asklövs tips på uppfriskande dofttrender som påminner dig om en varm solig sommar. Men de passar alla bröllop, inte bara under sommaren.


1.Alibi_730

Alibi

Doften av en chic och sensuell modern kvinna och en skulptural glasflaska inspirerad av handväskan med samma namn. Gourmandnoterna är mandarin, ingefärsblomma, vaniljorkidé, mysk, pralin och bärnsten.


Alibi, Oscar de la Renta, 670 kr/50ml
Svensk sommar

Virke_hi_res_vit_730


Svensk sommar

Slut ögonen och tänk på en skog i Bokskogen runt slottet i Torup, det är sommar, du är på semester och plockar färska hallon. Henrik Lestréus, mannen bakom Svensk Parfym, har gjort internationell succé där USA och Sydkorea är hans största marknader. Virke är en uppfriskande skapelse med hallon, ask, ambergris och mysk.


Virke, Svensk Parfym, 850 kr/30ml

3.Mimosa Tanneron_730

Ömhet

Mimosa introducerades som en parfymnot runt 1940-talet. Jean Claude Ellena beskriver sin Mimosa Tanneron som en ode till ömhet, sötma och känslan av kärlek på väg att börja.


Mimosa Tanneron, Perris Monte Carlo, 950 kr/50ml

4.Renaissance_730

Italiensk bukett

XJ 1861 Renaissance är inspirerad av Italiens rikedom, skönhet och arv. En bukett med aromer som förtrollar oss med färskhet av citrusfrukter mandarin, kalabrisk bergamott, citron och petitgrain.


Renaissance, Xerjoff, 2000 kr/100ml

5.SevenFacets_open_730

Unik brö
llopsg
å
va

N.C.P är frukten av fyra vänner som alla brinner för att skapa nya saker. Där filmstjärnan Noomi Rapace är den mest kända. Nu har de tagit fram en box i en unik uppsamlingsbox med alla de olfaktiva* familjerna. Varje fasett kan användas ensam eller fritt i lager för att skapa din egen signaturdoft. Citrus, fruktig, blommigt, aromatic, gourmand, amber eller läder, välj och experimentera!


Seven Facets, N.C.P. Olfactives, 1325 kr/7x10ml

*Olfaktiva kategorier är kort och gott olika kategorier som används för att gruppera och urskilja olika typer av parfym. De olfaktiva kategorierna kan även kallas för parfymfamiljer


Tävla om att vinna Oscar de la Rentas parfym Alibi!


KLICKA HÄR!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: